✔ Moderne meettechnieken

✔ Uniek concept schoenen

✔ Specialist in Joya

Goede schoenen voor peesplaatontsteking in Hardinxveld-Giessendam

Wanneer u goede schoenen wilt kopen voor de ondersteuning van uw voet en om peesplaatontsteking tegen te gaan, kunt u terecht bij Quist Schoenen & Outdoor in Hardinxveld-Giessendam. Peesplaatontsteking is erg pijnlijk en ontstaat door overbelasting van het hielbeen. Een van de oorzaken van de ontsteking is het dragen van verkeerde schoenen. Om dit tegen te gaan, helpen wij u graag verder. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u meer vertellen over de juiste schoenen voor uw voeten en geven we u graag advies.

Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Neem contact op

Kies voor goede schoenen voor de behandeling van peesplaatontsteking bij onze winkel in Hardinxveld-Giessendam

Peesplaatontsteking is het gevolg van hielspoor. Hielspoor is een verkalking aan het hielbeen en geeft over het algemeen weinig klachten. Wanneer dit echter overgaat tot een ontsteking kan dit veel pijn veroorzaken. Daarom is het kopen van goede schoenen ter ondersteuning van uw voet en voor het verhelpen van peesplaatontsteking erg belangrijk, en kunt u daarvoor bij onze winkel in Hardinxveld-Giessendam terecht. Wij meten uw voeten op en aan de hand van uw situatie en wensen raden we het juiste paar schoenen aan. In onze collectie vindt u diverse toonaangevende merken, waaronder Joya. Dit kwaliteitsmerk, dat u kunt kopen bij ons in Hardinxveld-Giessendam, biedt schoenen aan die helpen bij de behandeling van hielspoor en peesplaatontsteking aan uw voet.

Kom langs in onze winkel!

Wilt u bij ons in Hardinxveld-Giessendam ook goede schoenen kopen voor de behandeling van peesplaatontsteking aan uw voet? Kom dan langs in onze winkel of bekijk het aanbod online! Wanneer u vragen heeft of advies wilt, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 0184 701 539 of stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl.