Nieuw Mephisto corner

QUIST KRIJGT MEPHISTO CORNER

In september 2017 opende Quist Schoenen & Outdoor de deuren in Hardinxveld-Giessendam. De winkel mag dan gloednieuw zijn, de eigenaren zijn al zo’n 30 jaar actief in de schoenenbranche. In deze periode bouwden ze een bijzondere band op met het Franse kwaliteitsmerk Mephisto.  Het is dan ook niet verwonderlijk dat er vanaf 15 december een speciale Mephisto Corner is in de winkel aan Den Bogerd 16-18.

Bij binnenkomst in de winkel van Quist springt de Mephisto-presentatie direct in het oog. Een grote variatie aan modellen staat overzichtelijk gepresenteerd. Herman, Ella en dochter Lenneke Quist geven klanten persoonlijk advies en vertellen meer over de bijzondere kenmerken van deze schoenen: alles is bij Mephisto gericht op loopcomfort. Quist neemt ook uitgebreid de tijd voor een voetmeting, zodat iedere klant met perfect passende schoenen de winkel verlaat.

 

Sinds 1965

Net als Quist Schoenen & Outdoor heeft Mephisto een lange historie, die teruggaat tot 1965. In dit jaar begon oprichter Martin Michaeli in Frankrijk met de productie van hoogwaardige schoenen. Door de onderscheidende vormgeving in combinatie met een ongekend hoog comfort heeft Mephisto miljoenen fans over heel de wereld. De beste materialen en een sublieme pasvorm zorgen samen met de gepatenteerde Soft-Air Technologie voor een unieke loopervaring.

 

Wandelschoenen

Naast Mephisto voert Quist Schoenen & Outdoor een mooie selectie van andere kwaliteitsmerken. Daarmee is er voor elke smaak en elke voet wel een passende schoen te vinden. Ook voor wie de paden op of zelfs de bergen in gaat. De outdoorafdeling van de winkel is uitgerust met unieke ‘loopbaan’ waar klanten wandelschoenen op verschillende ondergronden kunnen testen.

No Comments

Post A Comment