Persbericht

 

Nieuwe schoenenspecialist in Hardinxveld-Giessendam

 Quist Schoenen & Outdoor geeft klant én voet aandacht

HARDINXVELD – Op woensdag 20 september opent Quist Schoenen & Outdoor haar deuren. 

Aan Den Bogerd 16-18 is de afgelopen maanden een compleet nieuwe speciaalzaak ingericht die een verrijking is van het winkelaanbod. Er is een zeer uitgebreide collectie merkschoenen voor dames en heren. Bovendien biedt Quist een outdoorafdeling met schoenen, rugzakken, wandelstokken en sokken voor wandelaar en buitensporter. Tijdens de opening is er een aantrekkelijke actie: iedere koper van een paar schoenen ontvangt een weldadig voetverzorgingsproduct van Saicara.

De familie Quist is al decennia actief in het schoenenvak, eerst met een schoenmakerij in Tholen, later met een eigen schoenenwinkel in Numansdorp. De optelsom van alle jaren ‘in de schoenen’ is een grote hoeveelheid kennis van voeten, lopen en schoenen. “Want”, vertelt eigenaar Herman Quist, “natuurlijk is het modische aspect van schoenen enorm belangrijk, maar uiteindelijk wil je ook gewoon lekker kunnen lopen en bewegen”. Vandaar dat hij aandacht besteedt aan voeten en pasvorm. “En ook bij de inkoop gaan we voor kwaliteit”.

Pasvorm

De nieuwe herfstcollectie bevat dan ook vooral schoenen van de betere merken. Namen in het herensegment zijn Mephisto, Cycleur de Luxe, Finn Comfort, Solidus en Melik. Merken die garant staan voor een modische uitstraling én comfortabele pasvorm. Voor dames zijn onder meer de nieuwste creaties van JJ, Gabor, Footnotes, Sioux, Solidus en Cycleur de Luxe te zien en te passen. Vanzelfsprekend geeft Quist ook advies over schoenonderhoud en is er een ruime sortering in lederwaren en accessoires. Bovendien zijn de avontuurlijke tassen van Micmacbags binnen.

Outdoor

Uniek voor Hardinxveld en omgeving is de outdoorafdeling van Quist. “In een tijd waarin gezonde voeding en voldoende beweging steeds meer aandacht krijgen, kiezen veel mensen voor wandelen in de natuur als vrijetijdsbesteding. Zij willen echter wel goed uitgerust op pad. De keuze van wandelschoenen bepaalt in hoge mate of men echt plezier beleeft aan deze hobby. De natuur kan nog zo mooi zijn, met zere voeten loop je niet voor je plezier”, vertelt Herman Quist. Daarom heeft hij naast een uitgebreide collectie Meindl en Lowa outdoor schoenen ook een testbaan met diverse ondergronden. “We maken veel werk van het kiezen van de juiste schoen en beginnen altijd met de vraag: waar wil je lopen? In het bos, door de weilanden, in de Alpen? Bij iedere voorkeur hebben wij de passende schoen”. Overigens heeft Quist ook Deuter rugzakken, Falke sokken en Leki wandelstokken in het assortiment.

No Comments

Post A Comment