✔ Moderne meettechnieken

✔ Uniek concept schoenen

✔ Specialist in Joya

Wandelschoenenwinkel in Hardinxveld-Giessendam

Er is geen betere plek om nieuwe wandelschoenen te kopen dan onze wandelschoenenwinkel in Hardinxveld-Giessendam. Wij geloven namelijk dat comfortabel lopen valt of staat met een goede schoen en gedegen advies dat is aangepast aan uw persoonlijke situatie. Bent u op zoek naar nieuwe wandelschoenen voor een bergbeklimming of juist voor de wekelijkse wandeling door de duinen? Wij hebben voor iedere ondergrond en ieder terrein de perfecte schoen.

Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Neem contact op

Welke wandelschoenen uit onze wandelschoenenwinkel in Hardinxveld-Giessendam kunt u het best kopen?

Bij Quist Schoenen & Outdoor zetten wij graag een stapje extra voor u. Daarom voeren wij verschillende metingen uit om uw nieuwe wandelschoenen aan te meten alvorens u ze gaat kopen in onze wandelschoenenwinkel. Dankzij moderne meettechnieken en gedegen kennis van de merken in onze collectie, weten we een deskundig advies uit te brengen waardoor u fijn kunt lopen tijdens uw wandeling. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om dit zelf te ontdekken in onze wandelschoenenwinkel in Hardinxveld-Giessendam tijdens een testrondje met de wandelschoenen op onze unieke ‘loopbaan’. De collecties van Lomer, Joya, Lowa, Meindl en Xsensible bieden voor iedere wandelaar de perfecte schoen. Samen ontdekken we welke wandelschoen u zo licht als een veertje laat voelen.

Vertrouw op deskundig advies bij een bezoek aan onze winkel

Wanneer u de beste wandelschoenen wilt kopen in een gespecialiseerde wandelschoenenwinkel, dan brengt u een bezoek aan onze schoenenspeciaalzaak in Hardinxveld-Giessendam. Onze kennis breiden we continu uit door de nieuwste innovaties op de voet te volgen. Wilt u graag weten welke wandelschoenen bij u passen? Kom naar onze winkel of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0184 701 539 en info@quistschoenen-outdoor.nl.