Comfortabel lopen begint met goed advies

 

Quist Schoenen & Outdoor heeft verstand van lopen én voeten. Al sinds 1988 zijn wij actief in de schoenenbranche. Eerst met een schoenmakerij in Tholen, later met een schoenenwinkel in Numansdorp die in 2012 helaas moest sluiten. Na als werknemer in dienst zijn geweest bij Cottelli schoenen in Numansdorp, zijn er mogelijkheden ontstaan om weer als zelfstandig ondernemer verder te gaan. En nu sinds september 2017 met een schoenenspeciaalzaak in Hardinxveld-Giessendam. In deze bijna 30 jaar hebben we een schat aan schoenervaring opgebouwd.

Ondertussen dient de vierde generatie zich aan door de komst van Lenneke, de jongste en enige dochter van Herman en Ella. Opgegroeid tussen de schoenendozen wil Lenneke ook het vak leren.

We hebben oog voor kwaliteit en pasvorm en vinden de juiste schoen bij de juiste voet. Zo zorgen we ervoor dat iedereen comfortabel uit de voeten kan, ook als u pijnlijke voeten heeft.

Op paden en in bergen zijn we goed thuis; onze outdoorafdeling heeft de passende schoen voor ieder terrein en elke ondergrond. Uniek: onze ‘loopbaan’ waar u wandelschoenen op verschillende ondergronden kunt testen. Onze collectie bestaat uit de bekende merken Lowa en Meindl.