Ervaar je pijn tijdens het lopen? Probeer Joya!

Ervaar je pijn tijdens het lopen? Probeer Joya!

02-blog-2-2024_probeer-joya_quistschoenen

Wij geven om jouw voeten. Daarom hebben wij Joya in de collectie. Het meest comfortabele schoenenmerk waarmee we veel mensen het plezier in lopen terug hebben kunnen geven.

Joya is al jaren één van onze favoriete merken. We hebben niet eerder een schoen gezien die zulke uitstekende loopeigenschappen heeft. Joya zegt: je loopt op wolken. Dat lijkt wellicht wat overdreven, maar het is echt zo. De schoenen hebben een unieke zacht-elastische zool en een biomechanische constructie. Daardoor is de zool extreem zacht en verend. Een harde asfaltweg voelt op Joya’s als een zacht pad!

Dat maakt Joya’s uitermate geschikt voor mensen met rugklachten, knieklachten en gewrichtsklachten. Door de goede demping krijgen je gewrichten en spieren tijdens het lopen veel minder schokbelasting te verwerken. Kortom: minder pijn! Ook wanneer je hallux valgus, hamertenen of peesplaatontsteking hebt, zul je veel baat hebben bij Joya’s. Niet voor niets is deze schoen ontwikkeld in samenwerking met artsen en fysiologen.

Volledige collectie
Quist Schoenen & Outdoor is de enige winkel in Nederland waar je de volledige collectie van Joya kunt vinden. Omdat wij het belangrijk vinden om precies de goede schoen voor jouw voet te hebben, en omdat je natuurlijk ook wilt kiezen in kleuren en modellen. In Hardinxveld-Giessendam hebben wij alle Joya’s staan, in Numansdorp hebben we een selectie. Wil je graag een specifiek model passen in Numansdorp? Laat het weten, dan zorgen wij dat de schoen er is. 

De collectie
De collectie van Joya bestaat uit een veelzijdig aanbod sneakers, sandalen en wandelschoenen. We lichten er graag een paar uit:

Maui light grey
Een comfortabele veterschoen in een sportief jasje! Dankzij de Joya Wave zooltechnologie biedt deze schoen buitengewoon comfort terwijl het de voetboog ondersteunt. Met de Joya Multi-Fit Inlegzool kunnen we de schoen aanpassen aan iedere voet.

Dynamo classic dark blue
De schoen voor modieuze mensen die altijd in beweging zijn en nooit concessies doen aan comfort! Deze Joya heeft een stijlvolle retro-uitstraling en een Joya Active zool voor demping, rebound en stabiliteit.

Cancun M cloud
Sportieve sneaker met een bovenwerk van nubuck en ademend mesh. Dankzij de brede leest is deze schoen ook geschikt voor mensen met een bredere pasvorm.

Veloce black/beige
Wat een heerlijk sportieve lichtgewicht veterschoen is de Veloce! Gemaakt van ademend mesh en voorzien van een heerlijk zacht maar stabiel Joya-voetbed.

Lucy Blue
Een mooie veterschoen met soepel veloursleren bovenwerk en ademende mesh voering. Dankzij de zachte voering en de Joya Nuvola zooltechnologie heel comfortabel! 

Denali STX Black
Een prachtige, stoere wandelschoen van Joya. Stevig en toch super comfortabel, mede dankzij de Joya Active zool en de ademende en waterafstotende Sympatex membraanconstructie aan de bovenzijde.

Cadore STX Black
Voor wie een lichte outdoorschoen zoekt, hebben we de Cadore in huis. Je voeten blijven dankzij het ademende en waterbestendige Sympatex membraan warm en droog. De Joya Active Zool zorgt voor demping en stabiliteit. De zwarte buitenzool geeft de schoen een extra stoere uitstraling. 

Benieuwd welke Joya bij jouw voeten past? Benieuwd hoe het voelt om op Joya’s te lopen? Kom naar onze winkel en ervaar het verschil!



Bezoek de winkel

Blijf op de hoogte