✔ Moderne meettechnieken

✔ Uniek concept schoenen

✔ Specialist in Joya

Goede schoenen bij hielspoor in Hardinxveld-Giessendam

Voor goede schoenen bij hielspoor gaat u naar Quist Schoenen & Outdoor in Hardinxveld-Giessendam. Wij weten alles over hielspoor en u kunt bij ons de beste schoenen kopen als u last heeft van deze aandoening. Voor mensen met voetklachten zetten wij graag een stapje extra. Zo loopt u zonder pijnklachten de deur uit. Ons doel is namelijk om iedereen fijn en pijnvrij te laten lopen.

Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Neem contact op

Welke goede schoenen bij hielspoor verkopen we bij ons in Hardinxveld-Giessendam?

Hielspoor is een verkalking van de peesplaat aan het hielbeen die soms een ontsteking onder de hiel veroorzaakt. Hierdoor krijgt u bij lang staan of lopen pijn onder de hiel. Om klachten te verminderen, of ze zelfs geheel te laten verdwijnen, is het belangrijk om goede schoenen te dragen. Joya biedt hier goede schoenen voor. Andere merken die goede schoenen bieden bij hielspoor en die u bij onze winkel in Hardinxveld-Giessendam kunt kopen, zijn onder andere:

  • Ecco
  • Wolky
  • Mephisto

Welke zaken kunnen de pijn nog meer verlichten?

Naast goede schoenen bij hielspoor, kunt u in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam nog andere zaken kopen die de pijn verlichten. Denk bijvoorbeeld aan speciale zolen die de juiste demping geven. Ook een kleine hak (max. 1 cm) kan de pijn verlichten, omdat er dan minder spanning op de achillespees en de peesplaat staat. In onze winkel vertellen wij graag meer over de mogelijkheden.

Kom langs en samen vinden we de juiste schoenen

In onze winkel in Hardinxveld-Giessendam vertellen wij graag wat bij hielspoor goede schoenen zijn en welk paar u het best kunt kopen. Hierbij maken we gebruik van onze kennis en ervaring, maar ook van moderne meettechnieken. Daarnaast is een speciale wandelschoenentest mogelijk. Heeft u vragen? Bel dan naar 0184 701 539, e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl of neem contact op via het contactformulier.