Over ons | Quist Schoenen & Outdoor
lower-gray-wave middlesize-image
Wij geven om jouw voeten

Comfortabel lopen begint met goed advies

Bij Quist Schoenen & Outdoor is lopen met een glimlach het allerbelangrijkst. Daarom nemen de specialisten uitgebreid de tijd. Ze besteden aandacht aan een voetmeting en voettypebepaling. Ook worden eventuele pijnklachten doorgesproken. Zo weten ze exact welke schoen geschikt is voor jouw voet. De collectie bestaat uit kwaliteitsmerken met een goede pasvorm én een mooi uiterlijk. Zo zorgt Quist Schoenen & Outdoor ervoor dat iedereen comfortabel uit de voeten kan, ook als je pijnlijke voeten hebt!

Team Quist Schoenen & Outdoor

Al 35 jaar ervaring

Quist Schoenen & Outdoor heeft verstand van lopen én voeten. In 35 jaar tijd hebben Herman en Ella Quist een schat aan schoenervaring opgebouwd. Ze begonnen in 1988 met een schoenmakerij in Tholen, en later kwam daar een schoenenwinkel in Numansdorp bij. Deze moest in 2012 sluiten, waarna ze bij Cottelli schoenen in Numansdorp in dienst gingen. Sinds 2017 hebben Herman en Ella weer een eigen winkel, in Hardinxveld-Giessendam. 

In april 2023 breidt het familiebedrijf met een nieuwe winkel in Numansdorp. Deze wordt gerund door de nieuwe generatie schoenspecialisten in de familie: gezond lopen specialist Lenneke Quist. Onze derde vestiging opende haar deuren in april 2024 in Dordrecht.

Heren, dames en outdoor

Het familiebedrijf biedt een uitgebreide collectie schoenen aan van de betere merken. Denk aan de nieuwste collecties van onder andere Mephisto, Finn Comfort, XsensibleJoya en Solidus. Met betrekking tot wandel- en outdoorschoenen heeft Quist Schoenen & Outdoor onder meer de merken Meindl en Lowa. Op de loopbaan in de winkel kun je de wandelschoenen op verschillende ondergronden testen.

De drie beloftes van Quist Schoenen & Outdoor

1.

Relaxed winkelen zonder keuzestress

Wij helpen jou in de zoektocht naar de juiste schoenen.


2.

Keuze uit goede én betere schoenen

Heb je ooit zoveel schoenen gepast die gelijk lekker lopen?


3.

Geniet van pijnvrij lopen

Met jouw nieuwe stappers is lopen weer een feestje!


lower-dark-wave
wandelschoenen uitzoeken
Voeten opmeten
Passende schoenen uitzoeken
Pijnvrij lopen

Jouw voeten verdienen de beste schoenen

  1. Voeten opmeten
    We starten met een uitgebreide voetscan. Daarmee meten we jouw voeten op én brengen we de drukpunten in kaart. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

  2. Passende schoenen uitzoeken
    Aan de hand van jouw voetscan en zoeken we de voor jou beste en mooiste schoenen uit onze collectie. We nemen alle tijd. Je kunt op je gemak passen.

  3. Pijnvrij lopen!
    Ons werk zit erop. Voor jou begint nu het genieten. Weer gewoon lekker lopen op je nieuwe stappers van Quist Schoenen & Outdoor.

pijnvrij lopen
pijnvrij wandelen buiten
Waarom op schoenen lopen die zeer doen?

Pijnvrij lopen voor iedereen

Wij geloven dat iedereen kan lopen met een glimlach. Met de juiste schoenen zijn gewrichtspijn, hallux valgus, hielspoor of andere klachten geen belemmering meer voor jouw wandelplezier.

Blijf op de hoogte