Reviews | Quist Schoenen & Outdoor
bigger-gray-wave
Reviews

Zij lopen met een glimlach

Hele fijne zaak waar je goed geholpen wordt. Zelf heb ik brede voeten en vind ik het lastig goede schoenen te vinden. Meestal bestel ik schoenen in een speciale breedtemaat online, maar ik wilde nu wandelschoenen en die wil je toch wel even passen voordat je ze koopt en warempel deze winkel in mijn eigen dorp bleek gewoon wandelschoenen in breedtematen te verkopen. Heel erg fijn, ik ben dik tevreden!

Juliet

Afgelopen vrijdag langs geweest voor advies voor het kopen van berg/wandel schoenen. Erg goed geholpen en geadviseerd. Werd ook ruim de tijd voor mij genomen en mevrouw had duidelijk verstand van zaken. Al met al een 10 waard ! Enig minpuntje was de prijs maar hier kom je niet onderuit met kwaliteits bergschoenen van een goed merk.

Bo

Ik ben hier heel vriendelijk en uitstekend geholpen, ik heb problemen met mijn voeten en zij hebben alle moeite genomen om mij te helpen, en dit is uitstekend gelukt

Joop

Mei 2019
Met veel pijn en moeite, wegens poly-neuropathie, kon ik nog maar een rondje om ons woonblok lopen. Ik als wandelaar, tennisser, golfer kon bijna niet meer lopen.Dat vond ik verschrikkelijk.
Een folder die bij ons werd bezorgd en waarin alle aantrekkelijkheden van onze " Alblasserwaard" werden vermeld stond ook een advertentie van Quist. Zij boden JOYA schoenen aan die alle voet- en rugproblemen zouden oplossen. Wij gingen direct na het weekend naar Quist en lieten ons informeren, wij werden daar uitstekend geholpen en ik ging met een paar JOYA-schoenen naar huis. Hopelijk was dit wat?
Na een viertal weken liep ik al een half uur. Probleemloos. Na 6 weken liep al mijn oorspronkeljke dagelijkse wandeling van 6 km.
Ik heb ook meegedaan aan de door o.a. Quist georganiseerde wandeltocht "Alpe d" Huzes" en het loopt fantastisch. In het najaar heb ik nog een paar JOYA Outdoorschoenen gekocht. Resultaat idem dito. Verleden week heb ik weer een paar JOYA schoenen gekocht voor mijn dagelijkse wandelingen Ik heb a.h.w. mijn leven teruggekregen.
Dank u wel en dank zij een advertentie in een regionaal evenementenblad

Martin

Weer super goed geholpen aan nieuwe wandelschoenen bij Quist Schoenen & Outdoor!

Reserveren via de site ging overigens ook prima! 

Bedankt weer voor het advies en de service!

(Nou hopen dat ik eindelijk die Alpe d’HuZes eens een keer op kan... de vorige schoenen heb ik er speciaal voor gekocht maar na 1000km lopen zijn die ondertussen al versleten voor ik de kans kreeg er mee de berg op te mogen)

Johan

Op zoek naar goede wandelschoenen kwamen mijn man en ik bij Quist schoenen. Deze mensen weten waar ze over praten! Heel goed advies. Voeten opgemeten. Verschillende soorten schoenen gepast. Met Joya schoenen de winkel verlaten, en...ze lopen HEERLIJK! Een aanrader als je zonder pijn wilt lopen!

Tineke

Blijf op de hoogte