Pijnvrij lopen | Quist Schoenen & Outdoor
lower-dark-wave
Waarom op schoenen lopen die zeer doen?

Pijnvrij lopen voor iedereen

Soms doet iedere stap zeer. Bijvoorbeeld als je voetklachten hebt of gewrichtsproblemen. Het plezier in lopen verdwijnt. Zonde! Uit ervaring weten wij: met de juiste schoenen is het vaak weer mogelijk om te lopen met een glimlach.

pijnvrij lopen sandalen
‘Wanneer jij met een glimlach de deur uit gaat en weer kunt genieten van lopen, is onze missie geslaagd’
switch-order highsize-image

Wij geven om jouw voeten, jij toch ook?

Lekker lopen nemen we vaak voor lief, totdat er klachten ontstaan. Dan opeens merk je dat het niet zo vanzelfsprekend is. Heb je rugklachten? Pijn in je knieën of heupen? Of last van voetklachten zoals peesplaatontsteking of hallux valgus? Dan is goed schoeisel een must.

Met iedere stap die je zet, krijgen jouw voeten en gewrichten heel wat te verduren. Met de juiste schoenen verlicht je de belasting op je lichaam. Wij doen daarom altijd een uitgebreide voetmeting en we bespreken eventuele voet- of gewrichtsproblemen. Zo weten we exact wat voor schoen jouw voet nodig heeft.

Comfortmerken

Wij hebben verschillende merken in onze collectie, met ieder hun eigen unieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan Joya voor een optimale demping (goud bij rugklachten!), Xsensible voor een goede houding en Mephisto en Finn Comfort voor het gebruik van eigen inlegzolen.

lower-green-wave
Reviews

Zij lopen met een glimlach

Hele fijne zaak waar je goed geholpen wordt. Zelf heb ik brede voeten en vind ik het lastig goede schoenen te vinden. Meestal bestel ik schoenen in een speciale breedtemaat online, maar ik wilde nu wandelschoenen en die wil je toch wel even passen voordat je ze koopt en warempel deze winkel in mijn eigen dorp bleek gewoon wandelschoenen in breedtematen te verkopen. Heel erg fijn, ik ben dik tevreden!

Afgelopen vrijdag langs geweest voor advies voor het kopen van berg/wandel schoenen. Erg goed geholpen en geadviseerd. Werd ook ruim de tijd voor mij genomen en mevrouw had duidelijk verstand van zaken. Al met al een 10 waard ! Enig minpuntje was de prijs maar hier kom je niet onderuit met kwaliteits bergschoenen van een goed merk.

Ik ben hier heel vriendelijk en uitstekend geholpen, ik heb problemen met mijn voeten en zij hebben alle moeite genomen om mij te helpen, en dit is uitstekend gelukt

lightgray-bg

Loop niet langer op schoenen die je pijn bezorgen, kom naar de winkel!

We nemen uitgebreid de tijd om de beste schoenen voor jou te vinden. In onze grote collectie hebben wij voor iedere voet de juiste schoen!

Joya
Wist je bijvoorbeeld dat de schoenen van Joya je op wolken laten lopen? De verende en dempende zool doet werkelijk wonderen bij pijnklachten.

In onze schoenenwinkels kun je onder het genot van een kopje koffie of thee zelf ervaren wat Joya voor jou kan betekenen. Je kunt de schoenen testen op verschillende ondergronden. Omdat we al zoveel klanten blij hebben mogen maken met Joya, hebben we in onze winkels in Hardinxveld-Giessendam, Numansdorp en Dordrecht een zeer grote collectie voor dames en heren in huis. Zo is er ook voor iedere smaak een Joya!

Kom naar de winkel
lightgray-bg

De drie beloftes van Quist Schoenen & Outdoor

1.

Relaxed winkelen zonder keuzestress

Wij helpen jou in de zoektocht naar de juiste schoenen.


2.

Keuze uit goede én betere schoenen

Heb je ooit zoveel schoenen gepast die gelijk lekker lopen?


3.

Geniet van pijnvrij lopen

Met jouw nieuwe stappers is lopen weer een feestje!


Blijf op de hoogte