lower-dark-wave
Last van je voeten?

Podologie

Heb je last van je voeten en zou je graag door een podoloog gezien worden? Dat kan bij Quist Schoenen & Outdoor in Numansdorp. Op deze locatie werken wij samen met Cottelli, de podologiepraktijk van register-podoloog Mart Kot. Hij heeft bijna twintig jaar ervaring in onder andere het aanmeten van steun- en therapiezolen.

Wanneer je je steun- of therapiezolen bij de polodoog ophaalt, kun je direct in de winkel mooie schoenen uitzoeken waar jouw nieuwe zolen makkelijk in passen. We hebben een groot assortiment en helpen je in de keuze voor de juiste schoen.

Ontdek ons assortiment

Zooltjes van de podoloog
Podoloog

Maak een afspraak

Door de overname van Cottelli Schoenen Numansdorp bieden we je een extra service: de podologiepraktijk van Cottelli blijft namelijk gevestigd in de bestaande praktijkruimte in onze winkel in Numansdorp. Een afspraak maken bij registerpodoloog Carlijn in ’t Veld kan telefonisch via het centrale nummer van Cottelli (0113 - 313 049) op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur. Wij zijn blij met de samenwerking met Cottelli podologie!

Op afspraak

Cottelli werkt uitsluitend op afspraak. Je hebt hiervoor geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Wil je een afspraak maken? Bel dan naar 0113 - 313 049.

Afspraak maken

De drie beloftes van Quist schoenen & outdoor

1.

Relaxed winkelen zonder keuzestress

Wij helpen jou in de zoektocht naar de juiste schoenen.


2.

Keuze uit goede én betere schoenen

Heb je ooit zoveel schoenen gepast die gelijk lekker lopen?


3.

Geniet van pijnvrij lopen

Met jouw nieuwe stappers is lopen weer een feestje!


Blijf op de hoogte