Aetrex voetmeting | Quist Schoenen & Outdoor
lower-dark-wave
Aetrex voetscan

Draag jij goed passende schoenen?

Heb je vaak blaren op je hiel? Of doen je tenen zeer? Dan loop je op schoenen met een verkeerde pasvorm of op te kleine of juist te grote schoenen. Daarom doen wij altijd een uitgebreide voetscan.

Het werkt eenvoudig. Je trekt je schoenen uit, stapt op de Aetrex voetscanner en je voeten worden exact opgemeten. Zo weten wij precies welke maat je nodig hebt.

Aetrex voetmeting bij Quist Schoenen & Outdoor
Aetrex voetscan
Aetrex voetscan

Hoe sta jij op je voeten?

De Aetrex voetscanner brengt ook de drukpunten in kaart. Dit is belangrijke informatie voor de schoenkeuze en maakt het verschil in loopcomfort. Aan de drukpunten zien we namelijk hoe de druk op de voeten is verdeeld tijdens het staan en lopen. Ligt de druk op de hielen, of de voorvoet? Of staan de voeten naar binnen gekanteld? Dit zegt veel over welke schoenen geschikt zijn voor jouw voet. Ook zien we aan de hand van de drukpunten of een inlegzool kan bijdragen aan meer loopgenot.

Meer over wandelschoenen testen

Aetrex inlegzolen

Meer comfort

Met de inlogzolen van Aetrex Casual Orthotics kunnen we het draagcomfort van iedere schoen vergroten. De zolen bieden optimale ondersteuning en demping en passen in de meeste schoenen. De innovatieve inlegzolen hebben een zachte traagschuimlaag en een antibacteriële toplaag om voeten comfortabel, gezond en schoon te houden. Aetrex’s strategisch geplaatste Lynco® voetbed helpt balans te houden en het lichaam uit te lijnen om algemene voetaandoeningen als peesplaatontsteking, boogpijn en metatarsalgie te voorkomen. Met een Aetrex inlegzool heb je een gezond en bij jouw voet passend looppatroon. 

Aetrex voetscanner

Kom langs zonder afspraak

Ben je benieuwd wat een Quist voetscan voor jouw loopcomfort kan betekenen? Kom dan langs bij een van onze winkels. Jouw voeten zijn goud waard, dus daar nemen wij de tijd voor!

Kom naar de winkel

De drie beloftes van Quist Schoenen & Outdoor

1.

Relaxed winkelen zonder keuzestress

Wij helpen jou in de zoektocht naar de juiste schoenen.


2.

Keuze uit goede én betere schoenen

Heb je ooit zoveel schoenen gepast die gelijk lekker lopen?


3.

Geniet van pijnvrij lopen

Met jouw nieuwe stappers is lopen weer een feestje!


Blijf op de hoogte