Meindl wandelschoenen | Quist Schoenen & Outdoor
Quist Schoenen & Outdoor

Meindl wandelschoenen

Meindl is een Duits merk, gelegen in het zuidoosten van Duitsland en maakt sinds 1928 al hoogwaardige kwaliteit schoenen. Meindl combineert alle nieuwe technologieën omtrent schoenen met oude ambacht en dat maakt Meindl een uniek merk. Je vindt de Meindl schoenen in de winkel van Quist Schoenen & Outdoor in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht of Numansdorp. Ontdek de voordelen van deze schoenen!

Meindl wandelschoenen

Ons ruime aanbod Meindl wandelschoenen

Veel van de Meindl schoenen worden nog van leer gemaakt, maar Meindl biedt ook steeds vaker kunststof schoenen aan. Deze kunststof wandelschoenen zijn lichter waardoor het wandelen nog sneller en gemakkelijker gaat. Een aantal van de Meindl schoenen beschikken over een Gore-Tex membraam, waardoor de wandelschoenen heel erg duurzaam en wind-en-waterdicht zijn. Meindl ontwikkelt zelf ook nog eens zolen die perfect aansluiten op de schoenen, zodat er een comfortabelere wandelbeleving wordt gecreëerd.

Meindl wandelschoenen

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Meindl biedt handgemaakte wandelschoenen van hoogwaardige kwaliteit. Jarenlange ervaring en het gebruik van de beste materialen hebben geresulteerd in schoenen van gemak en comfort. Mede dankzij de Duitse betrouwbaarheid zullen jouw Meindl schoenen uitnodigen om ontelbare kilometers te maken.

Koop meteen jouw wandelschoenen

Bij Quist Schoenen & Outdoor vind je een mooi assortiment aan Meindl wandelschoenen. Met de schoenen van Meindl kun je veelvoorkomende klachten voorkomen. Benieuwd naar onze collectie? Neem dan eens een kijkje in onze webshop of kom naar een van onze winkels. Hier kun je proeflopen op onze schoenen van Meindl en verschillende modellen uitproberen. Wij nemen altijd de tijd om je te helpen bij het uitkiezen van de best passende schoenen.

Heb je vragen? Bel dan naar 0184 701 539, stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Kom naar de winkel

Blijf op de hoogte