Mephisto schoenen | Quist Schoenen & Outdoor
Quist Schoenen & Outdoor

Mephisto schoenen

Mephisto schoenen zijn een ware aanrader wanneer je op zoek bent naar modieuze, maar tegelijkertijd comfortabele schoenen. Dit merk staat wereldwijd bekend als één van de meest erkende comfortabele schoenmerken op het gebied van casual schoenen en bestaat al sinds 1965. Bij Quist Schoenen & Outdoor vind je een mooie collectie Mephisto schoenen voor zowel dames als heren. Voor welke schoenen ga jij?

Mephisto schoenen

Waarom zou je kiezen voor Mephisto schoenen?

De schoenen van het merk Mephisto zijn zo comfortabel omdat ze een stevige hielomsluiting hebben en een ultieme schokdemping in de hak. Uren staan of kilometers wandelen? Dat is geen probleem met de schoenen van dit merk. Dit komt door de unieke Soft-Air technologie in de zool die in schoen toegepast wordt. Hierdoor bevat iedere schoen namelijk een flexibele, elastische en zachte zool die het schokken vermindert. Daarnaast worden de schoenen handgemaakt en uitgevoerd met een optimale pasvorm. Dit zorgt voor een natuurlijke afwikkeling van de voet. Hierdoor zijn vermoeide voeten verleden tijd en worden de gewrichten en wervelkolom beschermd.

Mephisto schoenen

 

 

De beste comfortabele schoenen

Wij van Quist Schoenen & Outdoor zijn gespecialiseerd in schoenen die het bewegen comfortabel maken en lichamelijke klachten preventief voorkomen. Daarom verkopen wij het merk Mephisto. Dit merk behoort namelijk tot een van de betere schoenmerken en de schoenen hebben niet alleen een modieuze uitstraling, maar lopen dankzij de goede pasvorm en zool met Soft-Air technologie ook zeer comfortabel. Dat vinden wij dan ook erg belangrijk.

Kom naar onze schoenenwinkel

Bij Quist Schoenen & Outdoor ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar de comfortabele schoenen van Mephisto. Wil je graag meer weten over dit merk of wil je advies inwinnen? Neem dan eens een kijkje bij ons in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht of Numansdorp. Je kunt hier proeflopen op de Mephisto schoenen en daarnaast ook onze andere comfortabele merken uitproberen. Wij nemen altijd de tijd om je te helpen bij het uitkiezen van de beste schoenen. Heb je vragen? Bel dan naar 0184 701 539, stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl of vul het contactformulier in. 

Kom naar de winkel

Blijf op de hoogte