Outdoorschoenen kopen in Hardinxveld-Giessendam

Wat voor outdoorschoenen voor dames of heren kunt u het best kopen in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam? Welke wandelschoen past bij uw loop- en reisplannen? Het antwoord op deze vraag krijgt u van de specialist: Quist Schoenen & Outdoor. In onze winkel vindt u schoenen voor iedere denkbare ondergrond. Wandelt u in het bos, in historische steden of juist op bergpaden met een steenachtige ondergrond? In onze winkel kunt u schoenen testen op onze ‘loopbaan’ met diverse ondergronden. Zo vindt u altijd de schoen die aansluit bij uw wandeltochten.

 

Outdoorschoenen voor dames en heren kopen in Hardinxveld-Giessendam

We vertellen graag welke schoenen het best bij u passen en u mag alle schoenen uitproberen die wij in onze collectie aanbieden. Denk hierbij onder andere aan merken zoals Meindl en Lowa. Zowel dames als heren kopen bij onze wandelschoenenwinkel de perfecte outdoorschoenen voor een heerlijke wandeling in de buurt van Hardinxveld-Giessendam. Wij voeren namelijk een deskundige voetmeting uit, zodat we kunnen adviseren welke schoenen en zolen het meeste comfort brengen tijdens uw favoriete wandeltochten. Natuurlijk geven we ook advies over het onderhoud van uw outdoorschoenen, zodat u er lang plezier van heeft na aanschaf.

Bij Quist Schoenen & Outdoor in Hardinxveld-Giessendam kunnen dames en heren niet alleen outdoorschoenen kopen! Wij bieden namelijk ook extra accessoires aan in ons assortiment om het wandelen nog aangenamer te maken. Denk hierbij aan stokken en poles van Leki, tassen van Deuter en wandel- en sportsokken van Falke.

 

U bent van harte welkom in onze winkel

Komt u outdoorschoenen voor heren of dames kopen bij onze winkel in Hardinxveld-Giessendam? U bent van harte welkom en kunt rekenen op onze ervaring en persoonlijke service. Heeft u vragen over ons aanbod of de mogelijkheden? Bel dan gerust naar 0184 701 539, stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl of vul ons contactformulier in. Dan helpen wij u graag verder.

Testbaan wandelschoenen