Outdoorschoenen kopen in Hardinxveld-Giessendam

Wat voor outdoorschoenen voor dames of heren kunt u het best kopen in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam? Welke wandelschoen past bij uw loop- en reisplannen? Het antwoord op deze vraag krijgt u van de specialist: Quist Schoenen & Outdoor. In onze winkel vindt u schoenen voor iedere denkbare ondergrond. Wandelt u in het bos, in historische steden of juist op bergpaden met een steenachtige ondergrond? In onze winkel kunt u schoenen testen op onze ‘loopbaan’ met diverse ondergronden. Zo vindt u altijd de schoen die aansluit bij uw wandeltochten.

Outdoorschoenen voor dames en heren kopen in Hardinxveld-Giessendam

Bij Quist hebben we naast de merken Meindl en Lowa ook stokken en poles van Leki, tassen van Deuter en wandel- en sportsokken van Falke. We vertellen graag welke schoenen het best bij u passen en u mag alle schoenen uitproberen. Zo vindt u zeker de juiste outdoorschoenen voor dames of heren die wij perfect aanmeten voor u ze gaat kopen bij ons in Hardinxveld-Giessendam. Natuurlijk geven we ook advies over het onderhoud van uw wandelschoenen, zodat u er lang plezier van heeft.

U bent van harte welkom in onze winkel

Komt u outdoorschoenen voor heren of dames kopen bij onze winkel in Hardinxveld-Giessendam? U bent van harte welkom en kunt rekenen op onze ervaring en persoonlijke service. Heeft u vragen over ons aanbod of de mogelijkheden? Bel dan gerust naar 0184 701 539, stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl of vul ons contactformulier in. Dan helpen wij u graag verder.

Testbaan wandelschoenen