Xsensible wandelschoenen | Quist Schoenen & Outdoor
Quist Schoenen & Outdoor

Xsensible wandelschoenen

Xsensible is een Nederlands schoenenmerk met inspiraties die ver over de grenzen reiken, bijvoorbeeld bij de wandelschoenen. Deze schoenen komen tot leven door een balans tussen traditie en innovatie, waarbij de oorsprong van de wandelschoenen is gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’. Hier komt het Stretchwalker schoenen concept van Xsensible vandaan.

Xsensible wandelschoenen

Xsensible wandelschoenen staan voor hoge kwaliteit

De wandelschoenen van Xsensible zijn van hoge kwaliteit. Dit komt door het pure vakmanschap en de jarenlange ervaring in de schoenen industrie. Naast de hoge kwaliteit staat Xsensible ook bekend om door hun stijlvolle schoenen en laarzen. De wandelschoenen zijn geïnspireerd door de laatste trends op het gebied van wandelen in verschillende seizoenen. Zo is er voor ieder seizoen de juiste schoen die meegaat met de laatste trends. De schoenen worden handgemaakt en geproduceerd vlak buiten de grote stad Porto in Portugal.

Xsensible wandellaarzen

Kom jouw schoenen passen

Bij Quist Schoenen & Outdoor vind je een mooi assortiment aan Xsensible wandelschoenen. Met de juiste wandelschoenen kun je veelvoorkomende klachten voorkomen. Benieuwd naar onze schoenen van Xsensible? Neem dan eens een kijkje in onze webshop of kom naar onze winkel in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht of Numansdorp. Hier kun je proeflopen op wandelschoenen van Xsensible en verschillende modellen uitproberen. Wij nemen altijd de tijd om je te helpen bij het uitkiezen van de best passende schoenen.

Heb je vragen? Bel dan naar 0184 701 539, stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl of vul het contactformulier in.

Kom naar de winkel

Blijf op de hoogte