100 jaar Quist Schoenen

100 jaar Quist Schoenen

Eigenaren Quist Schoenen & Outdoor

Quist en schoenen, die twee horen bij elkaar. Al 100 jaar lang! Wij zijn Herman en Ella Quist, eigenaren van Quist Schoenen & Outdoor. Mensen blij maken zodat ze weer lekker kunnen lopen, dat is wat wij het allerliefst doen.

Dubbel feest
Dit jaar viert Quist Schoenen & Outdoor dubbel feest. Het is vijf jaar geleden dat onze winkel in Hardinxveld-Giessendam opende en het is honderd jaar geleden dat Herman’s opa een schoenmakerij in Tholen begon. Hij legde daarmee de basis voor een onderneming die generatie op generatie is doorgegeven. Van zijn zeven kleinzoons, werken er tegenwoordig maar liefst vijf in de schoenen. Herman is er één van.

Win gratis schoenen!
Wie jarig is, trakteert! Voor iedere klant staat er vanaf 22 maart een heerlijke jubileumtraktatie klaar in onze winkel. Daarnaast hebben we een waanzinnige jubileumactie waarmee u gratis schoenen kunt winnen! In onze jubileumfolder, die vanaf 22 maart wordt verspreid, vertellen we hoe u kans maakt op gratis kwaliteitsschoenen.

1988
Onze loopbaan in de schoenenbranche begon in 1988, met de opening van een schoenmakerij in Tholen. Een jaar later konden we een winkel in Numansdorp overnemen, die we tot 2012 hadden. In september 2017 openden we Quist Schoenen & Outdoor in Hardinxveld-Giessendam.

Pijnvrij lopen
We hebben in meer dan dertig jaar tijd een schat aan schoenervaring opgebouwd. Vanuit onze liefde voor wandelen hebben we ons gespecialiseerd in pijnvrij lopen. Hielspoor, kniepijn of hallux valgus hoeven geen blijvende belemmeringen te vormen. Wij weten uit ervaring: met de juiste schoen aan de juiste voet is er veel mogelijk. Wij nodigen u van harte uit om onze winkel en webshop te bezoeken. Wij staan voor u klaar!

Quist Schoenen & Outdoor in Tholen

1953: Opa en oma Quist met tante Bep en Tante Nel in de winkel aan de Brugstraat 21, Tholen.

Herman Quist Schoenen & Outdoor

1988: Herman neemt de schoenmakerij in Tholen over van zijn broer Jan.

Quist Schoenen & Outdoor winkel 2022

2022: Onze huidige winkel in Hardinxveld-Giessendam, geopend in 2017.

Blijf op de hoogte