5 redenen voor Xsensible wandellaarzen

5 redenen voor Xsensible wandellaarzen

Xsensible wandellaarzen

Ga je voor wandelschoenen of kies je laarzen? Quist Schoenen & Outdoor zet de voordelen van de nieuwe Xsensible buitenlaars op een rij!

  1. Wandel je graag buiten de gebaande paden? Dan adviseren wij de Xsensible Stretchwalker laars. Met deze outdoorlaars kun je ieder terrein doorkruisen. Hoog gras. Modder. Plassen. Met deze laarzen is dat allemaal geen probleem. Natte voeten doordat je door het natte gras bent gelopen, zijn verleden tijd. Dankzij de hoogwaardige waterproof technologie Dry-x houdt de Xsensible laars jouw voeten warm en droog. Wat voor weer het ook is!
  2. De laarzen zijn uitgerust met de unieke Xsensible balanszool. Deze zool zorgt voor een optimale loopervaring en draagt bij aan een betere lichaamshouding. Dankzij de combinatie van evenwicht, stabiliteit en zeer goede demping, heb je geen last meer van pijnlijke of vermoeide voeten. Daarnaast heeft de zool een aangepast rubberprofiel voor extra grip op avontuurlijkere wegen.
  3. Heb je brede voeten? Of loop je op steunzolen? Ook dan is dit de laars voor jou! De laarzen van Xsensible hebben een wat breder voetbed, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een brede voet. De uitneembare binnenzool kun je eenvoudig vervangen voor jouw steunzolen. Zit de laars een beetje ruim? Draag er dan een paar lekkere dikke sokken Dit geeft extra warmte en zorgt ervoor dat de laars beter om de voet sluit.
  4. De Xsensible laars heeft een ruime schacht en een elastische inzet, zodat je de laars makkelijk aantrekt en je ook je broek erin kan dragen. Zo beschermt de laars niet alleen je voeten, maar ook je broek tegen de weersinvloeden. Zeg maar ‘dag’ tegen modderspetters!
  5. Het oog wil natuurlijk ook wat. Daar hebben ze bij Xsensible aan gedacht. De laarzen hebben een super stoere look. Ze worden in Portugal vervaardigd uit het beste leer. De laarzen zijn zo mooi dat je ze ook casual kunt dragen onder een skinny jeans of rok.
  6. Is een outdoorlaars de oplossing voor jou? Kom naar onze winkel in Hardinxveld-Giessendam en probeer de Xsensible laars. Wij hebben onder andere de Xsensible Cork en de Xsensible Victoria in de collectie.

Blijf op de hoogte