Aetrex-dag in Numansdorp

Aetrex-dag in Numansdorp

aetrex 3D voetscan

Op donderdag 26 oktober hebben wij in onze vestiging in Numansdorp een speciale Aetrex dag. We hebben dan een specialist van Aetrex in de winkel die veel kan vertellen over de Aetrex comfortzolen.

Meten is weten
De voetmeting is bij ons altijd de eerste stap in de zoektocht naar nieuwe schoenen. Meten is immers weten! Wij hebben voor de voetmeting de nieuwste 3D-voetscan van Aetrex in huis. Deze geavanceerde scanner geeft ons de mogelijkheid jouw voeten op een nauwkeurige en baanbrekende manier te analyseren. De sensoren en infraroodstralen in deze 3D-scanner brengen in slechts 20 seconden jouw unieke voetprofiel in kaart.
Dankzij deze scan kunnen wij de lengte en breedte van de voet en de hoogte van de voetboog en wreef tot op de millimeter nauwkeurig opmeten. Zo weten we welke pasvorm bij jouw voeten aansluit.

Drukpunten en inlegzolen
Daarnaast maakt het apparaat ook een dynamische afdruk van jouw voeten en meet het de drukpunten onder de voeten. Komt bij jou het meeste gewicht op de hiel? Of sta je juist heel erg op de bal van de voet? Of staan jouw voeten iets naar binnen gekanteld? Dit ziet de scanner direct. Aan de hand van de drukpunten-analyse kunnen we kijken welke Aetrex zolen bij jouw voeten passen. De specialisten van Quist Schoenen & Outdoor en de specialist van Aetrex kunnen je hier alles over vertellen. Wij hebben verschillende varianten van de Aetrex-zolen op voorraad, waardoor je jouw zool doorgaans meteen mee naar huis kunt nemen.

Hoe werkt het?
Stap 1: Trek je schoenen uit (sokken mogen aan blijven)
Stap 2: Ga op de Aetrex voetscanner staan
Stap 3: Wacht 20 seconden terwijl de scanner zijn werk doet
Stap 4: Laat je adviseren door de specialist

Aetrex-dag
De Aetrex-dag op donderdag 26 oktober is van 9:30 tot 17:30 uur. Je hoeft geen afspraak te maken voor de voetscan, je kunt gewoon binnen lopen!

Blijf op de hoogte