Bezoek onze nieuwe winkel in Dordrecht

Bezoek onze nieuwe winkel in Dordrecht

nieuwe-winkel-in-dordrecht_quistschoenen-outdoor

Wij vieren feest! Op woensdag 10 april openen wij onze nieuwe vestiging in Dordrecht. In het pand waar voorheen Kooijman Schoenen was gevestigd vind je nu Quist Schoenen & Outdoor. Deze maand krijg je bij jouw aankoop in Dordrecht een exclusieve goodiebag cadeau. Bekijk hier onze nieuwe folder.

Kom langs en verwen jouw voeten met ons lekker lopen concept! Je wilt je leven lang ontspannen lopen. Dat kan! Ook als je voet- of gewrichtsklachten hebt, kun je lopen met een glimlach. Met de juiste schoenen, brengen jouw voeten je overal waar je wil zijn.

3D voetmeting
Maar hoe vind je de juiste schoenen? De eerste stap is een bezoek aan onze winkel. Je laat als eerste een professionele voetmeting met de 3D Aetrex voetscan maken. Dit is helemaal gratis. Met deze scan weten we de exacte lengte en breedte van jouw voet en brengen we de drukpunten in kaart. Dit geeft informatie over jouw looppatroon en wat voor type zool goed is voor jouw voet. Vervolgens zoeken we samen in de winkel jouw nieuwe favoriete schoenen uit!

Metamorfose
De winkel heeft de afgelopen periode een complete metamorfose ondergaan, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Natuurlijk hebben we de populaire Gabor shop-in-shop behouden. Daarnaast hebben we diverse voor Dordrecht nieuwe comfortmerken toegevoegd aan het assortiment. Denk daarbij aan Xsensible, Joya, Durea, Finn Comfort en Solidus. Stuk voor stuk merken die lekker lopen combineren met een modische uitstraling.

Wandelschoenen
Nieuw voor de locatie is ook de toevoeging van wandelschoenen. Zoals veel mensen al weten: wij houden van wandelen. We gaan regelmatig zelf de paden op, zowel in Nederland als in het buitenland. Gecombineerd met onze kennis van schoenen en voeten, weten wij dus exact wat voor wandelschoen je nodig hebt voor jouw wandeling. We hebben onder andere Meindl en Lowa in onze collectie, maar ook Lomer en het nieuwe Nederlandse merk Mountos.

Wanneer je deze maand bij ons in Dordrecht een aankoop doet, ontvang je een leuke Quist Schoenen & Outdoor goodiebag cadeau! Zien we jou vandaag nog in Dordrecht?

Ons adres in Dordrecht is:
Dubbelsteynlaan West 81
3319 EL Dordrecht
Tel. 078 – 704 9794 

Openingstijden:
Maandag:         gesloten
Di – vrij:          9:30 – 17:30 uur
Zaterdag:         9:30 – 17:00 uur

Bezoek de winkel

Blijf op de hoogte