De eyecatchers van deze lente!

De eyecatchers van deze lente!

Eyecatchers lente Quist Schoenen & Outdoor

Deze lente bekennen we kleur bij Quist Schoenen en Outdoor. We gaan voor rood! Rood is de kleur van levenslust en veerkracht. Want van rood krijg je energie en word je lekker actief. De perfecte kleur om er dit voorjaar op uit te gaan en leuk uit te zien!

Xsensible Red Stockholm H

Xsensible Red Stockholm schoenMet de Red Stockholm van Xsensible ga je deze lente lekker zelfbewust opstap. Deze robuuste schoen is uiterst comfortabel en biedt bescherming tegen de weersinvloeden. Deze schoen voelt echt als een tweede huid, waarmee je kilometer na kilometer met veel plezier doorloopt.

Janko Sport 2.0 MTX
Janko Sport schoen

Deze sportieve Lomer wandelschoen is twee in één. Ideaal voor een actieve wandeling of als sneaker-alternatief in je vrije tijd. De Janko Sport 2.0 heeft een anatomisch gevormde schacht voor meer comfort, direct vanaf het eerste gebruik én een langere levensduur.

Meindl Rood Ohio 2 Lady GTX
Meindl Rood Ohio 2 Lady GTX schoen

Kies je voor de Ohio Lady 2 GTX dan ben je verzekerd van een hoge, waterdichte wandel- bergschoen. Met deze schoen kun je goed uit de voeten op vlakke en glooiende paden maar heb je tijdens een serieuze bergwandeling ook de perfecte schoen.

FinnComfort Pomodore Gomera
FinnComfort Pomodore Gomera

De Pomodore Gomera is een heerlijke lente- en zomersandaal. FinnComfort heeft een unieke en goede pasvorm, met name het voetbed dat uit kurk bestaat met een dempende laag erin en afgewerkt met een suède leren laag als topping.

Ganter Evo
Ganter Evo schoen

Past blauw bij jou? Bij Quist Schoenen en Outdoor hebben we ook andere mooie schoenen in energieke kleuren, zoals de Ganter Evo. Dit is een mooi sneakermodel met veel ruimte voor de tenen en dat tegelijkertijd de voet in zijn natuurlijke vorm ondersteunt.

Lente met Lomer
Lomer Bio Naturale schoenen
Kun je niet kiezen? Dan heeft Lomer de Bio Naturale collectie, met groene, gele, rode en blauwe wandelschoenen. Dankzij de Mertex voering is deze schoen waterdicht, ideaal bij een buitje of als het gras nat is.

Joya Light Blue Dynamo Classic W
Joya Light Blue Dynamo Classic W schoen

Een sneaker met een retro vibe en een classy touch. Sprankelend bovenwerk van veloursleer met ademende, zachte mesh voering. Dat klinkt als muziek in je oren. De sneaker is uitgevoerd met de Joya Air zooltechnologie, een ideale combinatie van demping, rebound en stabiliteit.

Joya Black/Orange Cancun II
Joya Black/Orange Cancun II schoen

Met Koningsdag weer vanouds alle vrijmarkten afstruinen? Door de oranje binnenstad slenteren of gewoon op een terrasje genieten? De Joya Black/Orange Cancun II is daarvoor de perfecte schoen. Oranje boven!

Sandalen in pasteltinten
Rohde teenslipper

Loop je liever op slippers of sandalen? Van Rohde en Birkenstock, zoals Blue Florida birkoflor soft hebben we mooie sandalen in blauw tinten en andere pastel kleuren. Helemaal passend bij de lentekleuren van 2022.

Kom naar de winkel en laat je inspireren, pas de modellen die jou aanspreken en ontdek wat echt lekker lopen is.

 

Blijf op de hoogte