De favorieten van Herman & Ella Quist

De favorieten van Herman & Ella Quist

Favoriete schoenen van Herman & Ella Quist

Lekker lopen, dat vinden wij belangrijk. Daarom kiezen wij voor comfort en kwaliteit bij de samenstelling van onze collectie. Ter ere van 100 jaar Quist Schoenen zetten wij onze favorieten op een rij!

Joya: schoenen die vreugde brengen
“In 35 jaar tijd hebben we niet eerder een merk verkocht dat zulke comfortabele eigenschappen heeft. We lopen beiden vaak op Joya’s.” Deze schoen onderscheidt zich door een extreem zachte zool. Dit helpt bij hielspoor, peesplaatklachten en rug- en gewrichtsproblemen. We hebben hier al veel klanten erg blij mee kunnen maken. Dankzij Joya kunnen ze weer pijnvrij bewegen. Ook als je geen klachten hebt, loop je heerlijk op Joya’s.
Ontdek hier alle voordelen van Joya.

In balans met X-sensible
Deze schoen verbetert je houding en loopt zo lekker dat je er zelfs de Vierdaagse op kan lopen. Ella: “Ik draag X-sensible vaak in de winkel.” In het midden van de zool zit een blokje, waardoor je beter in balans staat. Dit is geïnspireerd op de eeuwenoude houten Japanse damesschoen, waarbij de dames op een blokje balanceerde. Het stretchmateriaal maakt deze schoen ook geschikt voor mensen met hamertenen of knobbels.
Check snel de webshop en ontdek hoe mooi de X-sensible’s ook zijn!

Lekker lopen met Ganter

Nieuw in onze collectie: Duitse kwaliteit van Ganter. Dit merk staat bekend om de zool met speciale vierpuntsafwikkeling. “Dit helpt je bij een natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen is gemaakt van chroomvrij gelooid leer en heeft een zool van kurk. Een feestje voor de gevoelige voet!” De sandalen van Ganter zijn ook geschikt voor een eigen inlegzool.

Meindl: van wei tot winkel

Herman heeft al veel kilometers op zijn Identity’s gelopen. “Het is één van de wandelschoenen van Meindl met veel technische details en een hele goede pasvorm. De unieke Identity schoen is geheel ambachtelijk gemaakt en ecologisch verantwoord. Iedere schoen heeft een uniek nummer, waarmee je online de herkomst van het leer kunt opzoeken. Letterlijk van wei tot winkel, iedere stap in het proces is inzichtelijk.”

Oostenrijks wandelplezier met Stadler
We zijn verrast door dit Oostenrijkse merk, dat nieuw is in onze collectie. Stadler bestaat al sinds 1930 en maakt heerlijk zittende, wat lichtere wandelschoenen die onder andere zeer geschikt zijn voor de wat smallere voet. Stadler heeft een goede pasvorm, waterdichte voering, chroomvrij gelooid kalfsleer en Sympatex vibram-zolen. Het is een echt kwaliteitsmerk. Kom passen in onze winkel!

Australian

“Voor alle mannen die een lekker zittende, sportieve, modische schoen zoeken, hebben we sinds kort Australian in onze winkel. Dit merk is bekend van de sneakermodellen en heeft een fantastische pasvorm. Dankzij de uitneembare binnenzool is er ook plek voor een eigen zool. Ontdek hier onze Australian collectie.”

Blijf op de hoogte