De meest comfortabele sneakers voor de zomer

De meest comfortabele sneakers voor de zomer

Comfortabele sneakers zomer

Met welke schoen ga je fluitend de zomer door? Wij zetten onze favoriete sneakers voor zomer op een rij.

Joya damesschoenen zomerJoya herenschoenen zomer

Joya: Veloce
Warme voeten is een veelgehoorde ‘klacht’ in de zomerperiode. Daar heeft Joya wat op gevonden. De Veloce heeft een ademend bovenwerk van mesh. Dit zorgt ervoor dat je voet zo koel mogelijk blijft. Natuurlijk heeft deze schoen ook de Joya Active zooltechnologie. Zo heb je de perfecte combinatie van een luchtige schoen die toch veel demping en stabiliteit geeft. Ook ideaal als je rugklachten hebt of voetklachten zoals peesplaatontsteking. We hebben Joya-sneakers voor zowel dames als heren in de collectie. Naast sneakers heeft Joya overigens ook heerlijke sandalen. Kom naar onze winkel in Hardinxveld-Giessendam of Numansdorp om het Joya-effect te ervaren!

Australian Blue-white Filmon
Australian Blue-white Filmon schoen Een andere luchtige sneaker is de Australian Blue-white Filmon. Een comfortabele herenschoen met een traditionele maar toch sportieve uitstraling. De schoen is gemaakt van kwaliteitsleder en voorzien van diverse prints en structuren. Dat zorgt voor mooie details, zoals het dessin bij de hiel. De snekaer heeft een uitneembaar voetbed, waardoor je je eigen inlegzool er gemakkelijk in kan doen. De perfecte combinatie van comfort en luxe! Bekijk ‘m direct in onze webshop.

Durea
Durea schoen Met deze beige sneaker van Durea heb je gegarandeerd loopplezier deze zomer! Deze schoen is geheel leergevoerd en heeft een zacht, voorgevormd en steungevend voetbed. Je kunt dit voetbed vervangen voor je eigen inlegzool. Dankzij de rits trek je deze sneaker extra makkelijk aan. Kom naar onze winkel in Numansdorp om deze schoen of andere sneakers van Durea te passen. We hebben voor iedere voet een passende schoen.

X-Sensible
X-Sensible zomerse schoen Xsensible staat bekend om zijn unieke balanszool. Deze schoen is uiterst comfortabel voor de voeten en loopt heerlijk. Het balansconcept en de anatomische pasvorm zorgen ervoor dat je bij iedere stap optimale ondersteuning hebt. We hebben diverse modellen in de collectie, onder andere de Xsensible Color combi Ponte Vecchio GX. Een sneaker die zowel bij een elegante als sportieve look past. Dit slanke, gestroomlijnde model is mooi voor het oog en fijn voor de voeten!

Blijf op de hoogte