De start van een fleurig voorjaar

De start van een fleurig voorjaar

Fleurige schoenen voor een fleurig voorjaar

Dit voorjaar lekker naar buiten? In deze blog vertellen Herman en Ella Quist meer over de ideale schoenen in de lente. “In onze collectie hebben we fleurige schoenen”, vertellen Herman en Ella Quist enthousiast. Lachend vullen ze aan: “De kleurrijke wandelschoenen van Lomer noemen we onze ‘fruitcollectie’. Lekker naar buiten en wandelen is net als fruit tenslotte lekker én gezond.”

Beleef de lente met Lomer

Lomer schoenen
In het voorjaar kan het weer nog wel eens wisselvallig zijn. Maar de lente brengt kleur, dus hebben Herman en Ella veel vrolijke modellen in de collectie, zoals de wandelschoenen van Lomer. “Die zijn er in uiteenlopende tinten. De Bio Naturale hebben we in frisse kleuren zoals groen, geel, rood en blauw, uiteraard allen met een stevige zool. Daarnaast brengen we ook graag de Spider onder de aandacht. Een fijne lichtgewicht schoen.” Beide modellen zijn met Mertex gevoerd, dus waterdicht. Ideaal bij een buitje of als het gras nat is. De schoenen hebben een goede afrolling van de zool en ook comfortabel bij voorvoetproblemen. “Onze favoriete kleur is Solei. Zo geel als de zon! De elastische veter kan ook vervangen worden door de meegeleverde gewone veter. En ja die is in kleur!”

Ontdek de kleuren van Kamo-Gutsu

Kamo-Gutsu schoenen
Een trendy herenschoen in frisse voorjaarskleuren is de Kamo-Gutsu. Herman en Ella Quist: “Deze schoenen worden in België ontworpen en in Italië geproduceerd. Het uiterlijk is afgeleid van de sportschoenen van de jaren 20 en 30.” Deze schoenen zijn ook zeer geschikt bij wat bredere voeten en er is ook ruimte voor een eigen steunzool. “Handig en mooi in één.”

Kilometers maken met Mephisto

Mephisto schoenen
De schoenen van Mephisto hebben een stevige hielomsluiting en een ultieme schokdemping in de hak. Deze schoenen zorgen voor de natuurlijke afwikkeling van de voet, die wordt uitstekend ondersteund. Herman en Ella Quist: “Het merk bestaat sinds 1965 en wordt handgemaakt en uitgevoerd met een optimale pasvorm en unieke Soft-Air technologie. De flexibele, duurzaam-elastische en zachte Soft-air tussenzool vermindert schokken. Daarom zijn vermoeide voeten verleden tijd en gewrichten en de wervelkolom worden beschermd. Uren staan of kilometers wandelen is met de schoen van Mephisto geen enkel probleem. Dus kom het zelf uitproberen!”

Gezonde leefstijl
Wandelen is leuk en gezond om te doen. Herman en Ella Quist: “Wil je hulp bij een gezonde leefstijl? We hebben goede ervaringen met Gewichtsconsulent Hardinxveld – Voedingsadvies & Beweegadvies en hart for her Hardinxveld-Giessendam | Facebook.” Met hun advies wordt lopen nog leuker.

Blijf op de hoogte