De volledige schoenencollectie van Joya

De volledige schoenencollectie van Joya

Schoenencollectie Joya

Goed nieuws voor liefhebbers van Joya. Bij Quist vind je nu de volledige collectie van Joya. Dat maakt ons één van de grootste winkels van Nederland. Ken je Joya nog niet? Kom dan eens kijken en proberen, je bent gegarandeerd verkocht.

Comfortabel lopen
Joya schoenen hebben een unieke zacht-elastische zool en een biomechanische constructie. Joya heeft namelijk in samenwerking met artsen en fysiologen, een schoen ontwikkeld die zelfs het lopen en staan in zand nabootst. Het zacht-elastische materiaal verandert een harde en vlakke ondergrond in een zachte ondergrond. Dat maakt lopen extra comfortabel.

Joya Maui
Nieuw in onze collectie is de Joya Maui. Comfortabele schoenen in vlot jasje met eigenwijze kleuraccent op de zool. De Joya Maui is een luxe en slanke sneaker met veters. De Maui is een smaakvolle combinatie van veloursleer en nubuckleer. Uitgevoerd met de Joya Active zooltechnologie, heb je de garantie op een ideale combinatie van demping, rebound en stabiliteit. De Maui is ideaal als je altijd in beweging bent en geen concessies aan comfort wilt doen.

Active-technologie
Nieuw bij Joya is de nieuwe zool met Active-technologie, die zorgt voor een evenwichtig dempend/opvangend effect. Een brede voorvoet en hiel zorgt voor een grote stabiliteit van de voet. De buitenzool is speciaal ontworpen voor het gebruik op outdoor paden en terrein en garandeert een uitzonderlijk goede grip.

Joya Venice
De Joya Venice heeft een bredere leest en zorgt daardoor voor meer stabiliteit. De zool is breder en geeft de schoen meer ruimte bij de voorvoet. Door de toepassing van innovatieve stabilisatoren in de zool ontstaat er meer harmonie. De uitneembare inlay die onder de uitneembare binnenzool zit zorgt voor extra binnenruimte naar wens. De Venice is naast crème en bruin nu ook in een warme roodtint beschikbaar.

Joya Cancun II
Joya heeft ook een geweldige herencollectie, neem bijvoorbeeld deze herenschoen: de Cancun II met zwart en oranje, lekker knallend. Modieus en opvallend, en toch beschaafd en past overal bij!

Nieuwe Xsensible modellen
Naast Joya hebben we ook drie modellen van Xsensible die we graag voor je uitlichten: sneaker Grenoble, de Forest en boot Milton.

Xsensible is een Nederlands schoenenmerk dat schoenen maakt met een speciale zool die gebaseerd is op de Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’. Deze techniek noemen we ook wel de Stretchwalker techniek.

Xsensible Grenoble HX en de Florence H
De Grenoble HX is de ideale schoen voor een normale tot iets bredere voet. De iets bredere wreef zorgt voor comfort in stijl. Het leer is superzacht en de zachte kussentjes aan de rand van de schacht laten deze sneakers aanvoelen als pantoffels waar je uren op kan lopen. Model Florence is een modieuze mosgroene sneaker met zowel een veter als een ritssluiting en een uitneembaar voetbed.

Bij beide modellen hebben een rits aan de zijkant, die ervoor zorgt dat de schoenen gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn. De onderscheidende Xsensible balanstechnologie laat je met een comfortabel gevoel uren lopen.

Xsensible Milton
Deze herfst graag een modieuze en stoere laars dragen? De Milton boot hebben we in mooie herfstkleuren, dat maakt deze laars een echte blikvanger. De boot heeft enerzijds een sportief karakter, de rits aan de zijkant vergemakkelijkt het aan- en uittrekken, het materiaal heeft de laars zijn charme, en het stretchleer en de speciale profielzool met Xsensible balanstechnologie zorgen voor het beloofde comfort en een goede grip van Xsensible.

Wil je meer weten? Bezoek onze winkel. We geven je graag advies over de mooie schoenen van Joya en Xsensible.

 

Blijf op de hoogte