Deze items mogen niet ontbreken in jouw koffer

Deze items mogen niet ontbreken in jouw koffer

items-die-niet-mogen-ontbreken_quistschoenen

Espadrilles
Flaneren op de boulevard was nog nooit zo leuk! Met espadrilles onder jouw favoriete zomerjurk zul je er oogverblindend uit zien op vakantie. Stijlvol, elegant, op en top zomer! De espadrille is niet voor niets de modetrend van deze zomer. De schoen komt oorspronkelijk uit de Pyreneeën en is gemaakt van canvas of katoen. Daardoor is het een heerlijk luchtige schoen. De (plateau)zool van esparto, hennep of jute geeft de espadrille zijn kenmerkende uitstraling.

Strandslippers
Niets fijner dan op een teenslipper naar het zwembad of strand gaan. Deze zijn dan ook onmisbaar op vakantie. Ga wel voor een paar kwaliteitsslippers, zodat je een goede demping hebt tijdens het lopen. Wij adviseren bijvoorbeeld de slippers van Reef. Een fantastische teenslipper die we in vele kleuren en maten hebben, zowel voor dames als heren. Wist je dat er voor heren zelfs een model is met een ingebouwde flesopener in de zool? Handig toch?

Strandtas
Voor een heerlijke dag op het strand kun je niet zonder strandtas. Een handige tas waar al je spullen in passen. Badlaken, zonnebrand, een goed boek, wat te eten en te drinken. En het moet natuurlijk ook een tas zijn waar je vrolijk van wordt. Eentje in jouw favoriete kleur en met een design om verliefd op te worden. In onze winkel hebben we de leukste en handigste strandtassen voor jouw vakantie!

Wil je nog even snel komen shoppen voordat je op vakantie gaat? Kom dan naar onze vestiging in Numansdorp. Deze locatie is de hele zomer geopend! Onze winkel in Hardinxveld-Giessendam is vanaf dinsdag 15 augustus weer geopend.

Blijf op de hoogte