Dit zijn de beste schoenen voor mensen met brede voeten

Dit zijn de beste schoenen voor mensen met brede voeten

9758.9896_Durea_N23_X6A7925_mbw_bewerkt

Wanneer je brede voeten hebt, kan het moeilijk zijn om de juiste schoen te vinden. Veel schoenen zullen te strak zitten. Het gevolg: blaren, ingegroeide teennagels, gevoelloosheid in de voet en wijziging van je houding. Dat willen we natuurlijk niet! Daarom hebben wij ook afwijkende wijdtematen in onze collectie.

Waar de lengtematen bij schoenen met getallen staan aangegeven, gebruiken we voor wijdtematen juist letters. Hoe hoger in het alfabet, hoe wijder de schoen. Daarbij is D doorgaans de smalste maat, G is een gemiddelde wijdte en de M is de meest wijde variant.

Durea
Een van onze favoriete merken voor mensen met brede voeten, is Durea. De wintercollectie van dit merk is zeer veelzijdig. Van jeugdig en trendy tot klassiek, voor iedere vrouw is er een Durea. Wij zijn vooral fan van de stoere zwarte veterboots, maar ook van de trendy sneakers. Wij hebben drie verschillende wijdtematen in onze winkel. G voor de gemiddelde voet, H voor de brede voet en K voor de extra brede voet.

Bekijk de collectie van Durea

 

Solidus
Het comfortmerk Solidus werkt ook met wijdtematen. Iedere schoen is er verkrijgbaar in vijf verschillende breedtes en de lengtemaat verspringt met halve maten. Zo is er altijd een schoen die jou past. De schoenen van Solidus zijn daarnaast dankzij het stretchleder zeer goed geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Bekijk de collectie van Solidu

Mephisto
Voor de heren met een brede voet, hebben wij onder andere de schoenen van Mephisto in de collectie. Dit merk heeft geen specifieke wijdtematen, maar wel diverse modellen met een wat bredere leest. De adviseurs in de winkel weten precies welke modellen dat zijn, en kunnen zo gemakkelijk de juiste schoen voor jou vinden. 

Bekijk de collectie van Mephisto 

 

Hoe weet je welke wijdtemaat je hebt?
Door een professionele voetmeting te laten doen, weet je welke wijdtemaat bij jouw voet past. Wij voeren deze meting uit met de Aetrex voetscanner. Deze digitale scan meet de lengte en breedte van jouw voet op de millimeter nauwkeurig op. Hierdoor vind je makkelijker de juiste schoen voor jouw voet!

 

 

Blijf op de hoogte