Doe je mee met de Quist wandelchallenge?

Doe je mee met de Quist wandelchallenge?

hoofdfoto_wandelchallenge

Wij dagen je uit om 2024 gezond te beginnen! Wandelen is de ideale manier om fit te worden en te blijven. We helpen je op weg met de beste wandelschoenen voor jouw voeten en je krijgt er deze maand een wandelrugtas bij cadeau! Dan weet je zeker dat je goed uitgerust op weg gaat met alles wat je nodig hebt!

Waarom wandelen?
Wandelen is gezond voor lichaam en geest. Je werkt aan je conditie, versterkt je spieren en het helpt je om de decemberkilo’s kwijt te raken. Wandelen in de natuur heeft ook een rustgevende, stressverlagende werking én het geeft je vanwege de aanmaak van endorfines een positief, gelukkig gevoel. En dat alleen maar door stevige stappers aan te trekken en de deur uit te gaan! Hoe mooi is dat?

Welke schoenen?
Om prettig te wandelen, zijn goede schoenen onmisbaar. Welke schoen goed is, verschilt per voet. De één loopt fantastisch op Lowa’s, de ander heeft juist Meindl’s nodig of wordt blij van de pasvorm van Joya of Lomer. Daarom is het belangrijk om je goed te laten adviseren door een specialist.

In onze winkels meten we je voeten op met een digitale voetscan. Zo weten we de lengte- en breedtemaat van jouw voet tot op de millimeter nauwkeurig en hebben we ook inzicht in de stand van jouw voet en drukpunten. Met deze informatie weten wij exact welke pasvorm en welk merk bij jouw voeten past.

We kijken natuurlijk ook naar wat voor soort wandelingen je wilt gaan maken. Ga je vooral op asfalt lopen? Kies je liever de onverharde paden? Of ga je misschien wel de bergen in binnenkort? Het is allemaal van belang voor het type schoen dat je nodig hebt! Onze specialisten weten er alles vanaf en vinden samen met jou de perfecte schoen voor jouw wandelingen.

De challenge
We dagen je uit om in 2024 vaker te wandelen! Met de juiste schoenen aan jouw voeten staat niets je meer in de weg om dit jaar vaker buiten te zijn en te werken aan een gezond lichaam en geest. Als je nu begint, ben je op tijd getraind voor evenementen als de Seuter Zomerwandeltocht in 's-Gravendeel of de Vierdaagse van Apeldoorn.

Vind je het leuk om ons op de hoogte te houden van jouw wandelavonturen? Gebruik dan de hashtag #quistwandelchallenge in jouw posts op social media en/of tag Quist Schoenen & Outdoor.De beloning
Zo’n goede start van het nieuwe jaar willen wij belonen! Daarom krijg je nog t/m 31 januari bij aankoop van een paar wandelschoenen een mooie wandelrugtas cadeau. Handig om je thermosfles met hete thee in te bewaren, je regenpak en natuurlijk snacks voor onderweg.

Kom naar de winkel

Blijf op de hoogte