Heb jij de Xsensible limited edition al?

Heb jij de Xsensible limited edition al?

header_xensible-blog03-2024_quist-schoenen-en-outdoor

Je hebt het misschien al gezien in onze winkel: de prachtige limited edition van Xsensible. Een unieke schoen met vrolijke metallic pasteltinten, die in beperkte oplage is gemaakt. Wil je ‘m hebben, wees er dan snel bij, want op is op!

Deze limited edition heeft natuurlijk alle comfortabele eigenschappen die je van een Xsensible schoen mag verwachten. Dit Nederlandse merk heeft een unieke balanszool ontwikkeld, geïnspireerd op de traditionele Japanse houten slipper. Dankzij de combinatie van evenwicht, stabiliteit en demping in de hele zool heb je nooit meer pijnlijke of vermoeide voeten en verbetert je lichaamshouding. Daarnaast is de schoen gemaakt van de beste materialen. Denk aan: comfortabel ademend stretchleer en een uitneembaar voetbed van memory-foam. Dit resulteert in een super comfortabele schoen.

Maar het oog wil ook wat! Wij zijn fan van het design van Xsensible. De sneakers zijn kleurrijk, stoer en helemaal volgens de laatste trends. Wat dat betreft is Xsensible echt een uitblinker in de combinatie van mode en comfort.

De collectie voor komend seizoen is veelzijdig. Van modellen in neutrale kleuren tot knalkleuren en van sneakers tot slippers. We lichten er een paar uit.

Soft Pearl combi Ponte Vecchio
Een rustige sneaker in neutrale kleuren, die toch niet saai is! Dankzij de subtiele kleurverschillen en het bruine accent is het toch een dynamische schoen. Door de neutrale kleuren kun je ‘m eenvoudig combineren met allerlei outfits.

Aruba sandaal
Voor wie lekker wil lopen op warme dagen hebben we de Xsensible aruba sandaal in de kleur champagne. Ultiem loopcomfort, een kleur die je makkelijk combineert en natuurlijk heerlijk koel voor je voeten. Een must have voor de zomer!

Xsensible Magenta combi Golden Gate
Voor wie een statement wil maken! Kijk ‘m knallen deze sneaker! Een schoen waar je blij van wordt en die zich fantastisch laat combineren met een kleurrijke outfit.

Xsensible Pearl Lipari HX
Het is geen ballerina, het is geen pump. Deze Lipari HX in de kleur pearl hangt er een beetje tussenin. Voor wie een mooie klassieke zomerschoen zoekt die heerlijk loopt!

Ben je benieuwd wat een Xsensible schoen voor jouw loopcomfort kan betekenen? Kom naar onze winkels in Hardinxveld-Giessendam of Numansdorp en ervaar het! Wil je de limited edition? Wacht dan niet te lang, want voor je het weet is jouw maat uitverkocht!

Kom naar de winkel

Blijf op de hoogte