Heeft u onze jubileumfolder al gezien?

Heeft u onze jubileumfolder al gezien?

Jubileum Quist Schoenen & Outdoor

Het is feest bij Quist Schoenen & Outdoor! Onze familie zit honderd jaar in het schoenenvak. Dat vieren we met een fantastische jubileumactie en een mooie folder.

Jubileumfolder Quist Schoenen & Outdoor

In de folder leest u hoe Herman’s opa honderd jaar geleden een schoenenwinkel opende in Zeeland en hoe het bedrijf zich verder heeft ontwikkeld. Uiteraard ontbreken historische foto’s niet. Zo siert Herman zelf de cover met een foto uit 1988, aan het werk in zijn schoenmakerij te Tholen.

U leest in de folder ook alles over onze mooie collectie. We lichten een aantal van onze favoriete merken uit, tonen de nieuwste modellen en vertellen meer over de voetzorg die bij ons hoog in het vaandel staat.

Nieuwsgierig? Klik op de afbeelding en lees de jubileumuitgave online!

Jubileumactie
Wie jarig is trakteert! Daarom vieren wij ons jubileum met een mooie actie. Tot en met juli 2022 maakt u iedere maand kans op gratis schoenen bij Quist Schoenen & Outdoor. Meedoen is eenvoudig. Lever na uw aankoop de kassabon in en u maakt kans op een paar schoenen uit onze volledige collectie, ter waarde van het aankoopbedrag van de goedkoopste schoen op de winnende kassabon. Wij trekken iedere maand een nieuwe winnaar.

Blijf op de hoogte