In welke schoenen kunnen mijn inlegzolen?

In welke schoenen kunnen mijn inlegzolen?

Inlegzolen in schoenen

Heb jij speciale zolen in jouw schoenen om beter te kunnen lopen of om zere voeten en klachten aan spieren, pezen, rug en zelfs de nek tegen te gaan? Steunzolen zorgen voor een goede houding van de voet, wat weer zorgt voor een goede houding van het lichaam. Maar ben je nu op zoek naar nieuwe schoenen en wil je weten in welke schoenen jouw podologische zolen passen? 

Bij Quist Schoenen & Outdoor hebben we verschillende mooie en comfortabele merken waarin jij jouw inlegzolen kan dragen.

Mephisto
Een mooi herenmerk is Mephisto. Dit Franse merk maakt comfortabele schoenen die een goede ondersteuning bieden door de voorgevormde binnenzool. Als je steunzolen hebt, dan kan je bij het grootste deel van de Mephisto schoenen, en een mooi aanbod van sandalen en slippers, de binnenzool vervangen door je eigen zool.

Fidelio
Een merk dat damesschoenen aanbiedt waarbij het voetbed uitneembaar is, is Fidelio. Fidelio maakt mooie sandalen en muiltjes, die ook geschikt zijn voor losse steunzolen. Ook maakt deze Oostenrijkse schoenfabrikant schoenen voor voetproblemen zoals hallux valgus. De schoenen zijn volledig naar wens te stellen met de mooi afgewerkte, verstelbare riempjes en gespen of klittenband.

Xsensible
Xsensible is bekend om z’n unieke balanspunt in het midden van de zool, die zorgt voor een optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. Zo kun je de hele dag wandelen zonder stijve, pijnlijke of vermoeide voeten te krijgen. Ook bij Xsensible is het mogelijk om het voetbed eruit te nemen en podologische zolen te plaatsen. 

Bezoek de winkel
Ook in de Australian herenschoenen en de schoenen van Finn Comfort en Ganter passen inlegzolen. Wil je meer weten over onze schoenen en in welke modellen je inlegzolen kan plaatsen? Kom naar de winkel en pas welke schoenen jou het meest comfortabel zitten. We geven je graag goed advies.

Blijf op de hoogte