Inlegzolen? Geen probleem!

Inlegzolen? Geen probleem!

Quist-inlezolen-uithalen

Vind je het moeilijk om schoenen te vinden waar steunzolen of inlegzolen in passen? Kom dan eens naar onze winkel! Bijna onze volledige collectie is geschikt voor inlegzolen.

Wij willen al onze klanten laten lopen met een glimlach. Dat is onze missie. Pijnvrij lopen voor iedereen. Het belangrijkste ingrediënt daarvoor, is goede schoenen. Daar hebben wij er natuurlijk héél veel van in onze winkel! Onze collectie is opgebouwd uit merken die kwaliteit, comfort en mode hoog in het vaandel hebben staan.

 

Aetrex inlegzolen
Toch kan een extra inlegzool of een steunzool nodig zijn om jouw loopcomfort te vergroten. Bijvoorbeeld wanneer je vanwege rugklachten of pijn in de gewrichten extra demping nodig hebt. Of wanneer je platvoeten hebt, of een zeurende peesplaatontsteking. Voor deze situatie hebben wij de inlegzolen van Aetrex in de collectie. Deze kunnen een groot verschil maken in jouw loopcomfort! “Ja maar, dan kan ik ’s zomers geen sandalen meer aan”, zeggen mensen weleens. Of ze zijn bang dat ze maar uit een beperkt aantal schoenen kunnen kiezen, omdat nergens inlegzolen in passen.

 

Collectie
Gelukkig is dit al lang niet meer zo! Er zijn steeds meer merken die inspelen op het gebruik van comfortverhogende zolen. Onder andere Durea, Solidus, Mephisto, Xsensible en Australian hebben hun schoenen zo ontworpen dat je er eenvoudig een inlegzool in kunt plaatsen. En wist je dat er ook sandalen zijn waar je een inlegzool in kunt doen? Wij laten je graag in onze winkel de vele mogelijkheden zien.

Blijf op de hoogte