Kies deze feestdagen voor meer comfort

Kies deze feestdagen voor meer comfort

header-01-feestdagen-comfort

Party shoes van Sioux
Zijn het geen echte party-shoes, deze Meredira laarsjes van Sioux? Door het lakleer hebben ze een extra feestelijke uitstraling. De warme bruine tint combineert perfect bij feestelijke kleuren zoals goud, donkerrood en groen. Heb je eigen inlegzolen of steunzolen? Dan is dit zeker jouw schoen, want de met leer bedekte zool is uitneembaar. Tel daar het lichte gewicht bij op en je weet zeker: met deze schoenen aan je voeten wordt het een feestje!

Shop laarsje Meredira Sioux

 

Een comfortabele pump
Deze pumps van Hassia zijn wat ons betreft het toppunt van stijl en comfort. De schoen heeft dankzij het model en het kleine hakje een elegante uitstraling. De gesp is een echte eyecatcher en steekt mooi af op het suède materiaal. We hebben deze pump in het zwart (model Siena) en in het aubergine (model Plum Napoli). Deze combineren beiden met zeer veel kleuren. De pump heeft een uitneembaar voetbed en is geschikt voor de gemiddelde tot iets bredere voet. Door de hoge sluiting aan de voorkant zit de pump ook zeer prettig aan de voet.

Shop Hassia zwart Siena Shop Hassia Plum Napoli

 

Chique met lak
Wat een beauty, deze zwarte lakleren instapschoen van Sioux! De zwarte lak maakt van deze schoen een feestje. Heerlijk chique en helemaal feestdagen proof. En zien jullie die zool? Met deze loafer heb je super grip en stabiliteit, zodat je met gemak een blokje om kan na de kerstbrunch. Dankzij de elastische inzetstukken aan de tong, schiet je deze loafer makkelijk aan. De schoen is ook geschikt voor mensen met wat bredere voeten. Het voetbed is uitneembaar.

Shop deze instapschoen

 

Jenszen
Voor de mannen die een statement willen maken met kerst hebben wij de prachtige veterschoenen van Jenszen. Gemaakt van hoogwaardig leer en met prachtige details die subtiel het verschil maken. Zo heeft het zwarte model een blauw accent in de zool, waardoor deze schoen toch net even iets anders is dan de klassieke herenschoen. Ook de bewerking van het leer geeft deze schoen klasse mee. We hebben ook net een prachtig bruin model binnen met een geweldig reliëf. Een tikkeltje eigenwijs en tegelijkertijd nog altijd klassiek. En wist je dat de pasvorm van Jenszen echt fantastisch is? Met deze veterschoenen kom je stijlvol voor de dag.

Shop deze veterschoen

 

Kerstcadeau van Quist Schoenen & Outdoor
December is cadeaumaand bij Quist Schoenen & Outdoor! Een paar comfortabele schoenen voor de feestdagen is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven, maar wij doen er graag een extra cadeau bij. Bij jouw aankoop mag je een mooi product uitkiezen van onze speciale december cadeauwand! Kom snel langs in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam en Numansdorp en laat je adviseren.

Bezoek de winkel

Blijf op de hoogte