Lekker lopen in de zomer

Lekker lopen in de zomer

Lekker lopen in de zomer

Bij Quist staat lekker lopen deze zomer centraal. Want hoe warm het ook is, wat je ook doet, onze sandalen en slippers zitten lekker, staan goed en blijven mooi!

Voor elk moment de ideale sandaal
Om je alvast op weg te helpen, lichten we een aantal damesmodellen uit waar je deze zomer gegarandeerd heel veel plezier van hebt; gewoon in Nederland – thuis of onderweg – of in een warm en zonnig oord. 

Over onverharde paden

Keen Whisper sandalen
Eropuit over de ongebaande paden is met de sandalen uit de Keen Whisper serie heel aantrekkelijk. Deze lichtgewicht wandelsandaal is gemakkelijk naar je voet aan te passen en geeft onderweg een prima grip op onverharde paden. De anatomische vorm, een gedempt voetbed en de bescherming van je tenen maken deze wandelsandaal zeer geliefd en veel gekozen. De sandalen uit de Keen Whisper serie zijn waterbestendig, ideaal om onderweg je voeten in een stroompje te koelen of om ze thuis goed met water te reinigen. De rubberen loopzool met profiel geeft je onderweg een optimale grip. Met deze sandaal kun je in Nederland goed uit de voeten, maar ook voor elders in Europa of verder daarbuiten is deze wandelsandaal perfect geschikt! De sandaal is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Urenlang slenteren

Joya Komodo sandalen
Joya schoenen geven plezier! Dat hebben we al van meerdere klanten teruggehoord. De Joya Komodo is een sandaal van parelmoerleer en fonkelend veloursleder. De verstelbare klittenbandsluitingen op de wreef en de voorvoet zorgen ervoor dat deze sandaal naadloos aansluit op je voet. Het ergonomisch voetbed is fluweelzacht en de Joya Active zooltechnologie zorgt ervoor dat je op deze sandalen urenlang kan winkelen, rondkijken en de stad verkennen, en je er op een terrasje heel goed uitziet. Joya sandalen hebben een uitstekende demping en stabiliteit is gegarandeerd. Ook deze sandaal mag zeker in de koffer mee naar een warm en zonnig oord!

Comfortabele kilometers maken

Xsensible Sali Chios G sandalen
De Xsensible Sali Chios G is een sandaal om meters mee te maken. Meters? Vele comfortabele kilometers kunnen we beter zeggen. Deze stijlvolle trekkingsandaal past zich helemaal aan je voet aan, dankzij de combinatie van zacht leer, elastisch neopreen en drie verstelbare klittenbandsluitingen. Xsensible heeft een goede pasvorm met een zool voorzien van de Xsensible balanstechnologie en een zacht, uitneembaar voetbed. Daardoor geeft deze sandaal voldoende steun tijdens langere afstanden, maar is wel heerlijkluchtig Hou je van lekker veel lopen of wil je deze zomer lekker veel gaan lopen? Kom dan de Xsensible Sali Chios G passen en ontdek het zelf.

Mee naar een zonnig oord

Rohde Rose Perlato teenslipper
Een geweldig comfortabele, maar ook betaalbare teenslipper is de Rohde Rose Perlato. Een mooi model in een echt zomerse kleur, want Rose Perlato is de kleur van Italiaans marmer. Daar krijg je toch echt een vakantiegevoel van?! Deze teenslipper is vanwege de heerlijke manier van lopen heel geschikt voor om en rond het huis, maar ook door de stijlvolle en chique kleur ideaal om mee te nemen in je de koffer naar een zonnige bestemming. Rohde staat bekend om teenslippers met een comfortabele fit en een uitstekende pasvorm. Dus absoluut een zomermusthave.

Zomerplannen
We hebben een uitgebreide collectie, al onze zomerschoenen en sandalen zijn comfortabel, prettig in gebruik en ideaal voor een heerlijke zomer. We nodigen je graag uit om te komen kijken en passen welke sandalen het beste voor jou en je zomerplannen geschikt zijn!

Tot ziens in de winkel!

Blijf op de hoogte