Met deze sandalen heb je géén zere voeten

Met deze sandalen heb je géén zere voeten

Sandalen voor pijnvrij lopen

Heb jij ook zere voeten na een dag op sandalen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Er zijn namelijk ook sandalen die wél lekker lopen. Die wél vering hebben en steun geven. We zetten er een aantal op een rij.

Finn Comfort: fantastisch voetbed
Het woord Comfort zit niet voor niets in de naam van dit merk. De sandalen en slippers van Finn Comfort hebben een fantastisch voetbed dat voor veel comfort en ontspanning zorgt. Heb je steunzolen of inlegzolen? Ook dan kun je sandalen van Finn Comfort dragen. Alle voetbedden zijn namelijk uitneembaar.

Wist je trouwens dat Finn Comfort orthopeden, podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers betrekt bij het ontwerp van de leesten? Meer over dit Duitse kwaliteitsmerk lees je hier.

Solidus: voor de gevoelige voet
Wanneer een sandaal niet goed past, resulteert dit in pijnlijke voeten. Bijvoorbeeld blaren door glippen of pijn door te strakke banden. Daarom meten we jouw voeten altijd op met de Aetrex voetscanner. Zo weten wij exact welke lengte- en breedtemaat je nodig hebt.

Heb je een afwijkende voetmaat? Dan word je blij van de sandalen van Solidus! Deze zijn namelijk verkrijgbaar in vijf breedtematen én in halve lengtematen. Daarnaast hebben de sandalen van Solidus ook een zachte demping en geven ze jouw voet veel steun. Speciaal voor de gevoelige voet! Kom je ze passen?

Ganter: extra ruimte voor de tenen
Heb je vaak te weinig ruimte voor je tenen? De schoenen van Ganter hebben wij ook voor de extra brede voet met extra ruimte voor de tenen. Dit Duitse merk gaat ook voor comfort en kwaliteit. Het voetbed is anatomisch gevormd en vaak uitneembaar. Je kunt dus ook je inlegzolen of steunzolen in een Ganter sandaal doen.  

Durea: trendy en comfortabel
In onze winkel in Numansdorp hebben wij een grote collectie sandalen van Durea. Dit trendy comfortmerk heeft meerdere wijdtematen. Alle Durea schoenen hebben een volledig verwisselbaar voetbed. Zo sluit de schoen altijd perfect aan op jouw voet. De designs mogen er overigens ook zijn: voor iedere zomeroutfit een mooie sandaal! 

Hartjes: langer met plezier lopen
Licht en soepel. Dat zijn de schoenen van Hartjes. Dat maakt deze schoen ideaal voor een lange dag in de stad of mensen met een staand beroep. Door de Soft Fit technologie sluit een schoen van Hartjes perfect aan op de voet en wordt de druk gelijkmatig verdeeld. Hierdoor kun je langer met plezier lopen. Heb je platvoeten of hoge bogen? Ook dan loop je fijn op een paar Hartjes.

Advies
We kunnen ons voorstellen dat het best moeilijk kiezen is. Uiteindelijk is een sandaal een schoen die je vooral moet passen. We adviseren je daarom om naar onze winkel in Hardinxveld-Giessendam of Numansdorp te komen. Dan kijken we samen welke sandaal voor jou het lekkerste loopt!

Blijf op de hoogte