Nieuwe collectie van Xsensible is weer binnen

Nieuwe collectie van Xsensible is weer binnen

golden gate lady brown2

De nieuwe collectie komt alweer volop binnen! Zo hebben we de nieuwe Xsensible New Generation alweer in de winkel staan. Dit zijn echte eyecatchers met subliem loopcomfort.

Xsensible is één van onze favoriete merken. De schoenen van dit merk zien er simpelweg fantastisch uit. Maar wat voor ons nog belangijker is: ze lopen fantastisch. Wij geven om jouw voeten en willen dat je iedere dag loopt met een glimlach. Daarom hebben wij Xsensible in onze winkel. 

Win-win
De Xsensible Stretchwalker is geïnspireerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse houten slipper. Dankzij de combinatie van evenwicht, stabiliteit en demping in de hele zool heb je nooit meer pijnlijke of vermoeide voeten en verbetert je lichaamshouding. Win-win dus! Daarnaast is de schoen gemaakt van de beste materialen, zoals comfortabel ademend stretchleer en een uitneembaar voetbed van memory-foam. 

Golden Gate Lady
De nieuwe najaarscollectie bestaat uit een trendy kleurenpalet. Zo hebben wij de Golden Gate Lady in prachtige herfsttinten. Taupe, bruin en groen domineren op deze schoen. Het model is sportief, maar tegelijk ook zeer stijlvol. Dat maakt de sneaker super om te combineren met kleding in herfstkleuren en geschikt om onder een spijkerbroek te dragen maar ook prima onder een jurk of rok. 

Pink power
Draag je graag roze? Dan hebben wij ook de perfecte sneaker voor jou. De Golden Gate Lady is er namelijk ook met fuchsia roze en licht roze accenten op de sneaker. Een mooie eyecatcher aan je voeten!

 

Black Fantasy Combi
Wie zoekt voor een meer ingetogen schoen, kan gaan voor deze Golden Gate Lady Black Fantasy Combi in zwart en blauw. Aan de voorzijde heeft deze schoen een neutrale zwarte look. Kijkje aan de zijkant, dan valt de blauwe panterprint op. Een subtiel statement die zich goed laat combineren met bijvoorbeeld blauwe jeans.

Bekijk nu online onze volledige Xsensible collectie voor dames of heren of kom naar de winkel!

Blijf op de hoogte