Ook met hallux valgus of hielspoor kunt u lopen met een glimlach!

Ook met hallux valgus of hielspoor kunt u lopen met een glimlach!

Lopen met een glimlach

Voetklachten als hallux valgus of hielspoor kunnen het plezier in lopen doen verdwijnen. Zonde! Ook met deze klachten is het mogelijk om te lopen met een glimlach.

Hoe? Het antwoord is Joya. Een Zwitsers schoenenmerk dat jou het plezier in wandelen weer teruggeeft. Daarom hebben wij in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam de volledige collectie van Joya in huis.

Wat maakt de schoenen van Joya zo speciaal? Het geheim van Joya is de gepatenteerde, extreem zachte en verende zool. Hierdoor voelt een harde, vlakke ondergrond als een zachte, elastische ondergrond. En dat is precies wat je nodig hebt met klachten als hielspoor en hallux valgus!

Wat is hielspoor?
Wanneer je pijn onder de hiel voelt bij staan en lopen, kun je hielspoor hebben. Hielspoor is een verkalking van de peesplaat aan het hielbeen en ontstaat door te lang te veel spanning op de pees onder de voet. Het gaat meestal vanzelf over, al kan dit een aantal maanden tot een jaar duren. In de tussentijd is het belangrijk om goede schoenen te dragen.

Joya schoenen ondersteunen het genezingsproces. Dankzij de verende zool, zakt de hak bij iedere stap die je zet weg in de zool. Dit scheelt enorm in de belasting onder de hiel. De zool zorgt tevens voor een optimale drukverdeling op de voet, waardoor de druk op het ontstoken deel van de voet afneemt. Daarnaast stimuleert het design van de zool een gezonde, ronde afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Hierdoor kun je ontspannen lopen en kan jouw voet herstellen.

Wat is hallux valgus?
Hallux betekent grote teen, valgus betekent dat de teen scheef staat in de richting van de andere teen. Hierdoor ontstaat er een knobbel aan de grote teen. De knobbel kan pijn doen, maar ook de hele voorvoet.

De schoenen van Joya bieden dankzij de ultraverende zool veel comfort voor de pijnlijke delen van de voet. Daarnaast dragen de optimale drukverdeling en ronde afwikkeling van de voet bij aan gezond en ontspannen lopen. En ook belangrijk bij hallux valgus: in Joya schoenen hebben jouw tenen voldoende ruimte.

Ben je benieuwd wat Joya schoenen voor jou kunnen betekenen? Kom naar Quist Schoenen & Outdoor in Hardinxveld-Giessendam en doe de Joya-test! Je vindt er de grootste Joya heren- en damescollectie van Nederland. Deze maand ontvangt je bij aankoop van een paar Joya’s ook nog eens een lekkere traktatie! Dat is nog eens lopen met een glimlach!

Blijf op de hoogte