Reef: de mooiste en meest comfortabele teenslipper

Reef: de mooiste en meest comfortabele teenslipper

Reef teenslipper

Teenslippers en comfort. Bij het merk Reef gaan ze hand in hand. Tel daar een fantastisch design bij op, en je snapt waarom wij fan zijn! Een paar Reef’s kan deze zomervakantie niet ontbreken in jouw koffer!

Dankzij het uitmuntende voetbed kun je op de slippers van Reef comfortabel de zomer door. Het EVA voetbed bevat een ingebouwde airbag, zacht geheugenvrij foam en heeft een anatomische voetboogondersteuning en hielvorm. Dit resulteert in een krachtig terugverend voetbed met fantastische demping. Tel daar een rubberen zool met hoge dichtheid bij op en je hebt een feestje voor je voeten!

Zool Reef teenslipper

Flesopener
Bij een feestje, hoort een drankje! Maar hoe krijg je dat flesje cola of dat biertje open? Ook daar heeft Reef aan gedacht. De collectie heeft diverse modellen met een ingebouwde flesopener aan de onderkant van de slipper.

Liefde voor het strand
Dat is typisch voor de creativiteit en innovaties van Reef. Het merk is in 1984 opgericht door twee broers uit Argentinië. Zij wilden hun liefde voor surfen en het strand delen en creëerden een hoogwaardige sandaal die hun actieve levensstijl kon bijhouden. Nu, 38 jaar later, zijn ze nog steeds bezig om mensen over de hele wereld aan te moedigen om het plezier en de vrijheid van het strand te omarmen en te leven volgens één simpele regel: Beach Freely.

Duurzaam
Een extra pluspunt van Reef is de duurzame gedachte achter het merk. De slippers worden bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede pet-flessen en zijn pvc-vrij. Daarnaast ondersteunt Reef initiatieven om stranden schoon te maken en milieuwetgeving te verbeteren. Inmiddels zijn er met hulp van Reef al 8000 stranden schoongemaakt en is er 500.000 kilo afval verwijderd. Je kunt er alles over lezen op de site van Reef.

Reef in jouw koffer
De slippers van Reef zijn heerlijk op het strand, maar ook ideaal voor het zwembad of de camping. Kom snel naar onze winkel, zodat je deze zomer nog kunt genieten van het comfort van Reef.

Reef slippers

Blijf op de hoogte