Sandalen voor elke gelegenheid

Sandalen voor elke gelegenheid

Sandalen voor elke gelegenheid

Zomersandalen
De zomer is in aantocht! Heerlijk met je blote voeten in je sandalen, lekker ontspannen lopen. Bij Quist Schoenen en Outdoor hebben we sandalen in allerlei modellen, van sjiek, elegant tot sportief of juist heel comfortabel.

Wanneer draag jij graag jouw sandalen? Weet jij waar je op moet letten als je sandalen draagt? De sandalen uit onze collectie staan fantastisch onder een lange jurk, een korte rok, een korte broek op vakantie of zelfs een zakelijk outfit. We adviseren je graag welke sandaal je op welk moment het beste aankunt en hoe je op de maat en beste pasvorm kunt letten.

De goede maat
Houd je van sandalen met een open teen of juist liever niet? Let bij de keuze van je sandalen erop dat de maat goed is en je tenen niet helemaal voorin komen. Houd wat ruimte over als je staat. Daarmee bescherm je jouw tenen als je per ongeluk ergens tegenaan loopt. Kies ook weer niet voor te veel ruimte, dan kun je struikelen of gaan je voeten schuren en ontstaan er blaren.

Smalle of juist brede voet
Heb je een smalle voet? Bij Quist hebben we veel sandalen met een comfortabel voetbed die je zelf kunt stellen, met bandjes van klittenband of met een gesp. Zo vorm jij jouw sandaal helemaal naar de wensen van je voet. Deze sandalen hebben we met een lage en hoge zool, in een sportieve stijl, maar ook met een luxe uitstraling. We hebben verschillende merken die elk hun eigen kenmerken hebben, afgestemd op de wensen van jouw voeten. Dat geldt natuurlijk ook voor bredere voeten. Ook dan hebben we verschillende modellen en merken die zich richten op een bredere voet, en waarbij je ook de bandjes en riempjes naar wens kunt verstellen.

Kies voor comfort
Kies voor een sandaal die comfortabel zit. Als de bandjes gaan snijden of schuren als je voeten iets opzetten, is dat heel onprettig. Ook schoenen die te smal zijn, waarbij je voet gaat overhangen voelen niet fijn. Kies dan liever voor een sandaal die meer steun biedt en jouw voet mooi in de sandaal houdt. Wil je leer of liever juist kunststof? Leer is zachter en soepeler dan kunststof en gaat eerder naar de vorm van je voet staan.

Een heerlijke zomer
In onze collectie vind je de perfecte sandalen voor een terrasje maar ook voor een heerlijke wandeling door de natuur. De sandalen van Keen beschermen je voeten en hebben een robuuste zool als je over onverharde paden loopt. De sandalen van Joya en Xsensible hebben een dikke zool, een mooi voetbed en rollen je voet automatisch af. Zo gaat lopen heel comfortabel. Zoek je een sandaal met een zomerse plateauzool? Onze sandalen van Rieker en Fidelio passen onder elke jurk of rok. Maar we hebben meer mooie merken, zoals Solidus, Mephisto en Finn-Comfort.

Met onze verrassende collectie belooft het een heerlijke zomer te worden. We nodigen je graag uit om in de winkel verschillende comfortabele sandalen te komen passen en te ontdekken welke het beste bij jou past!

Blijf op de hoogte