Stijlvol de herfst in met de nieuwe collectie van XSensible

Stijlvol de herfst in met de nieuwe collectie van XSensible

Stijlvolle XSensible schoenen

Soms heb je een sneaker die je verrast. Wij hadden dat toen we de nieuwe XSensible sneaker Golden Gate zagen. Wat een fantastische schoen! De Golden Gate combineert ultiem comfort met een pittige look. Een heerlijke sneaker voor dit najaar.

De schoenen van XSensible staan bekend als ‘de schoenen met het blokje in de zool’. Geïnspireerd op het balansprincipe van de traditionele houten Japanse slipper. Het ‘blokje’ in de zool zorgt voor stabiliteit en loopcomfort.

Golden Gate
Golden Gate schoen XSensible

Met de nieuwe Golden Gate serie slaat XSensible een brug naar een nieuw tijdperk. Het tijdperk van de revolutionair vernieuwde zool! Het blokje zit nog altijd in de schoen, maar is onzichtbaar geworden. Dit geeft de schoenen een veel jongere, vlottere uitstraling. Uiteraard met behoud van de vertrouwde loopeigenschappen.

Modebewust
De designs zijn lekker pittig, helemaal passend bij het modebeeld. Bijvoorbeeld met mooie kleuren zoals mosgroen en bruin en voorzien van een gewaagde zebraprint. Elegante prints, luxe materialen en opvallende accenten, ontworpen voor modebewuste vrouwen die stijlvol en comfortabel van het najaar willen genieten.

Bij Quist Schoenen & Outdoor vind je natuurlijk de nieuwe Golden Gate sneaker van XSensible. Zowel voor dames als voor heren hebben wij de nieuwste modellen op voorraad. Neem een kijkje in onze webshop of kom naar onze winkel om de balanszolen van XSensible te ervaren.

Golden Gate sneaker XSensibleMooie schoen XSensible

Blijf op de hoogte