Vergeet uw voeten niet!

Vergeet uw voeten niet!

Saicara voetverzorging

Onze voeten leveren dagelijks een topprestatie. Om ze mooi en gezond te houden, is een juiste voetverzorging belangrijk! Daarom werkt Quist Schoenen & Outdoor met de voetverzorgingsproducten van Saicara.

Saicara Foot Soft
Eelt vormt een beschermlaag voor de huid, maar te veel eelt kan leiden tot pijnlijke drukplekken, hielkloven of likdoorns. Saicara Foot Soft vermindert en voorkomt eelt en ruwe huid. Het resultaat: zijdezachte, gezonde voeten!

Saicara Foot Repair
Wanneer u last hebt van een gebarsten huid of hielkloven, dan adviseren wij Saicara Foot Repair. Dit is een snel intrekkende, niet vettende en huid herstellende voetencrème. Deze verzorgt en regenereert een gevoelige, belaste of gekloofde huid. Wanneer u dit product dagelijks aanbrengt, wordt ruwe huid weer zacht en soepel.

Saicara Foot Bath Energy
Trakteer uzelf na een lange wandeling op een heerlijk voetbad. Met Saicara Foot Bath Energy geeft u verfrissing voor vermoeide en branderige voeten. De bestanddelen van de rode wijnstokbladeren zijn heilzaam voor de bloedvaten. Zware benen, gezwollen enkels, pijn en kriebelingen zullen na een aantal behandelingen afnemen. Door de toevoeging van kastanje is dit voetbal rijk aan vitamine C en mineralen en heeft het ook een verzachtende werking bij reuma.

Saicara Foot Butter
Saicara Foot Butter geeft uw voeten een intensieve verzorging die de huid kalmeert en ontstekingen remt. Met ingrediënten als B5, vitamine E, allantoïne, avocado-olie en mango-extract zit deze crème vol waardevolle stoffen.

Saicara Foot Fresh & Silk
Wanneer u last heeft van zweetvoeten, is het ten eerste belangrijk om de juiste sokken te kiezen. Neem snel drogend materiaal en draag als u intensief loopt wandelsokken van bijvoorbeeld Meindl of Falke. Saicara Foot Fresh & Silk kan ook uitkomst bieden. Dit is een deodorant voor de voet. Het beschermt de voet tegen wrijving in de schoen en houdt uw voeten fris en droog. Deze spray remt tevens de groei van bacteriën en schimmels af. Zo kunt u zonder zorgen wandelen met frisse, zachte voeten.

Wilt u graag meer informatie over een juiste voetverzorging? Wij vertellen u graag meer in de winkel.

Blijf op de hoogte