Waarom wandelen gezond is

Waarom wandelen gezond is

Waarom wandelen gezond is

Waarom wandelen gezond is

Wist u dat wandelen heel gezond is? Bij Quist schoenen wandelen we graag. Dat is niet alleen omdat we dan onze eigen verschillende merken zoals Meindl, Lowa, Stadler en Lomer kunnen uitproberen en u dan van uitstekend advies kunnen voorzien. We hebben er ook plezier in, want wandelen is goed voor de gezondheid en het immuunsysteem. En tijdens een wandeling kom je vaak op goede en nieuwe ideeën. Lekker in de zon of soms juist in een straf windje, en dan thuiskomen met een gezonde kleur op de wangen. Heerlijk!

Afleiding
Naar buiten gaan brengt afleiding, ook als het onaangenaam weer is. Op koude en regen kunt u zich kleden en met comfortabele wandelschoenen krijgt u ook geen natte en koude voeten. Frisse lucht zorgt voor meer energie en voor een positief gevoel. Helemaal als u een mooie wandeling door de natuur maakt, de zon schijnt en u kunt genieten van wat u om u heen ziet.

Rondkijken
Wandelen zorgt ook voor structuur. Maak een vaste gewoonte van uw dagelijkse wandeling en ga er iedere dag even op uit. Maak de eerste wandeling niet te groot en loop niet te snel, dan heeft u meer plezier tijdens de route. En kijk vooral om u heen. Geniet van de omgeving, ook als u samen met iemand of een groep op pad gaat.

Conditie
Door regelmatig te bewegen en goed door te lopen, werkt u aan uw conditie, uw hart wordt sterker en dit heeft een positief effect op de bloeddruk en de bloedvaten. Bewegen heeft heel veel voordelen.

Passende wandelschoenen
Ga op pad met comfortabele wandelschoenen met bijpassende sokken, daarmee voorkomt u blaren en koude of natte voeten. Wandelschoenen moeten goed passen bij uw voeten en comfortabel aanvoelen. Het type wandelschoen stemt u af op de wegen en de paden waarover u de wandelroutes lopen. Kiest u voor vlakke of heuvelachtige trajecten, door het bos of in en rondom de stad? Bij Quist geven we u graag advies welke schoen het beste bij uw behoeften past.

Gratis lampje
Bezoek de outdoorafdeling van Quist, want met een goede schoen, loopt u zonder klachten. Bij aankoop van uw wandelschoenen krijgt u een gratis lampje (zolang de voorraad strekt), zodat u ook in het donker veilig kunt wandelen en kan genieten van het buitenleven.

Blijf op de hoogte