Zijn jouw schoenen klaar voor de vierdaagse?

Zijn jouw schoenen klaar voor de vierdaagse?

Wandelschoenen Vierdaagse

Vierdaagse-wandelaars opgelet! Je bent als het goed is al een aantal maanden in training. Maar hoe staat het met jouw schoenen? Zijn ze nog goed genoeg voor de vierdaagse, of heb je een nieuw paar nodig? Laat je nu adviseren, dan ben je nog precies op tijd om je nieuwe paar in te lopen! De nieuwe collectie is net binnen, dus je hebt nog volop keuze. 

Wij, Herman, Ella en Lenneke Quist, zijn fervent wandelaars. In de weekenden en vakanties gaan we graag de paden op. We weten daarom vanuit onze vakkennis én wandelervaring hoe belangrijk het is om op de juiste schoenen te lopen. Bij te grote schoenen of schoenen met de verkeerde pasvorm, zul je blaren krijgen. Loop je op te kleine schoenen, dan komen je teennagels in de problemen: ze worden blauw en kunnen er zelfs vanaf vallen! Dit kun je eenvoudig voorkomen door je goed te laten adviseren bij de aanschaf van nieuwe wandelschoenen.

Pijnvrij lopen
In onze winkels in Hardinxveld-Giessendam en Numansdorp helpen we jou om pijnvrij te lopen. We doen een professionele voetmeting, zodat we exact weten wat voor type schoen het beste bij jouw voet past. Uiteraard kijken we ook naar wat voor soort wandelingen je gaat maken. Voor ieder terrein en voor iedere voet hebben wij de juiste schoen.

Veelzijdige collectie voor iedere voet
Onze nieuwe voorjaarscollectie is uiterst veelzijdig. We hebben alle grote merken in huis, met een ruime keuze in pasvormen. Zo is de Meindl Sarn Comfort Fit geschikt voor de extreem brede leest. Heb je last van je rug en gewrichten? Dan heb je waarschijnlijk veel profijt van de wandelschoenen van Joya. Deze hebben een extreem verende zool voor optimale demping. Met de wandelschoenen van Xsensible ondersteun je een correcte loophouding. Wil je graag een wandelschoen die eruit ziet als een vrije tijdsschoen? Dan hebben we mooie, kleurrijke modellen van Lomer.

Gratis schoenscan
Twijfel je of je oude wandelschoenen nog goed zijn? Neem ze mee naar de winkel voor een gratis schoenscan. Dan weet je zeker of je nog veilig door kunt lopen of dat het tijd is voor nieuwe schoenen. We staan voor je klaar in Hardinxveld-Giessendam en Numansdorp.

Blijf op de hoogte