Zomertrend uitgelicht: de nautische look

Zomertrend uitgelicht: de nautische look

zometrend_blog-2024_quist-schoenen kopie

Vind je het belangrijk dat je schoenen veel comfort bieden? En houd je van de nautische look? Dan hebben wij deze zomer fantastische schoenen voor jou!

Wanneer je naar de Nautische dag in Numansdorp of naar Dordt op Stoom gaat, maak je ongemerkt heel wat wandelkilometers. Je wilt daar geen zere voeten of blaren aan overhouden natuurlijk. Daarom is het belangrijk om de juiste schoenen te dragen voor zo’n heerlijke dag op stap.

Goede demping
Wat is de juiste schoen? Dat is in ieder geval een schoen met een goede demping. Dit geeft jou optimaal loopcomfort. De zool vangt een deel van de schokken op, waardoor je jouw knieën minder belast. Dit is noodzakelijk wanneer je problemen met je gewrichten hebt, maar eigenlijk uitermate prettig voor iedereen!

3D-voetmeting
Daarnaast is het zeer belangrijk dat je de juiste maat schoenen draagt. Dat lijkt een open deur, maar wij zien regelmatig mensen in onze winkel die een te kleine, te smalle of te brede schoen dragen. Het gevolg: blaren, eeltplekken, zere voeten. Daarom doen wij altijd eerst een 3D-voetmeting. Dan hebben we jouw maat en de drukpunten exact in kaart, zodat we goed weten welke schoen bij jouw voet past.

Je bent van harte welkom in onze winkels in Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam en Numansdorp om jouw nieuwe favoriete zomerschoen te vinden. We laten hieronder alvast een paar mooie nieuwe modellen zien die perfect in de nautische zomertrend passen!

Onze nautische favorieten van dit seizoen 

DL Sport
Wij zijn fan van deze hippe sneaker van DL Sport . Het is een Italiaanse schoen, maar dan speciaal voor de Hollandse voet gemaakt. De pasvorm is super, het design is eigenwijs en je kunt er ook losse steunzolen in kwijt.

Joya Blue Zip Moscow
De schoen voor mannen die op wolken willen lopen. Met deze blauwe Joya’s heb je het meest verende voetbed dat er te krijgen is. Fantastisch voor mensen met gewrichtsklachten of rugpijn, of voor wie gewoon ultracomfortabel wil lopen.

Beige Combi Leganes
Deze schoen van Finn Comfort is een allemansvriend. Met zijn rustige beige tint past hij werkelijk onder iedere outfit. De schoen is volledig leder gevoerd en is aan de bovenzijde voorzien van luchtig mesh. De inlegzool is ontwikkeld door twee Finse artsen die loopcomfort op nummer 1 hebben gezet. Lekker lopen gegarandeerd!

Finn Comfort Rood Linosa
Deze rode sandalen van Finn Comfort zijn ideaal voor een warme zomerdag. Ze hebben net als de sneaker de hoge kwaliteit zool voor een groot loopcomfort. Draag je steunzolen? Ook dan kun je deze sandalen dragen. Met hun rode kleur zijn ze mooie blikvangers.

Mephisto blauw combi Vito
Een heerlijke lichtgewicht herenschoen met een goede demping. Dankzij de soft air technologie krijg je in deze schoenen geen vermoeide voeten! De schoen is aan de binnenzijde voorzien van huidvriendelijk materiaal, zodat deze Mephisto ook geschikt is om met blote voeten te dragen.

Zien we jou vandaag nog in één van onze winkels?

Bezoek de winkel

Blijf op de hoogte