De beste wandelschoenen | Quist Schoenen & Outdoor
Onbezorgd, comfortabel wandelen

De beste wandelschoenen

Nieuwe wandelschoenen kopen en op zoek naar de beste wandelschoenen? Dan ben je bij Quist Schoenen & Outdoor aan het juiste adres. Wij zijn namelijk onder andere een wandelschoenenwinkel en bij ons vind je de beste schoenen om te wandelen. Ook voor andere outdoorschoenen zit je hier goed. Met de juiste wandelschoenen kun je kilometers comfortabel lopen, zonder last te krijgen van jouw voeten en rug.

De beste wandelschoenen

Wat zijn goede wandelschoenen?

De beste wandelschoenen zijn schoenen die voldoen aan een aantal eisen. Zo zijn goede schoenen om te wandelen in de juiste maat. Hierbij is het belangrijk dat je de schoenen niet in jouw eigen maat koopt, maar in een maat groter. Jouw voeten zwellen namelijk op tijdens het lopen, waardoor het belangrijk is dat er genoeg ruimte is. Daarnaast is het belangrijk dat de hiel goed in de wandelschoen zit.

Welke wandelschoenen zijn het beste?

Onder de beste merken wandelschoenen vallen de Meindl wandelschoenen en de Lowa wandelschoenen. Deze schoenen vallen onder de beste merken. Meindl is een merk dat gebruikmaakt van de beste materialen waardoor de schoenen stevig en comfortabel zijn. Daarnaast zijn de zolen van de Meindl schoenen niet ingespoten, met als gevolg dat de loopzolen minder snel slijten. Lowa valt onder de beste wandelschoenen omdat dit merk schoenen maakt voor verschillende doeleinden. De schoenen van zowel Lowa als Meindl worden unaniem beoordeeld door wandelaars als de beste merken wanneer het gaat over wandelschoenen. Of je nu kiest voor de schoenen van Lowa of van Meindl, hangt van welke pasvorm het beste bij jouw voet past. Maar met wandelschoenen van deze merken zit je sowieso goed.

Meer over Meindl

Meer over Lowa 

 

Welke wandelschoenen kiezen?

De belangrijkste wandelschoenen kooptip is om eerst na te gaan wat je precies met de schoenen wil gaan doen. Wanneer je dit weet, weet je welke schoenen je kunt kiezen en welke het beste passen bij jouw wensen. Zo bestaan er wandelschoenen die geschikt zijn voor wandelingen op relatief vlak terrein, voor meerdaagse trekkingen en voor bergtochten. Daarnaast zijn er zowel winter-  als zomerwandelschoenen. Winterschoenen houden jouw voeten lekker warm, terwijl zomerschoenen veel meer ademen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor waterdichte wandelschoenen met Gore-Tex. Deze schoenen houden jouw voeten droog en warm, maar ademen wel minder. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste maat kiest.

Kom naar een van onze winkels

Bij Quist Schoenen & Outdoor vind je de beste wandelschoenen, zowel voor dames als voor heren. Wil je graag meer weten over onze wandelschoenen of wil je advies over welke wandelschoenen het beste bij jouw voeten passen? Neem dan eens een kijkje in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam, Numansdorp of Dordrecht. Hier kun je wandelschoenen testen op de testbaan en tevens verschillende merken uitproberen. Wij nemen altijd de tijd om je te helpen bij het uitkiezen van de beste schoen. 

Heb je vragen? Bel dan naar 0184 701 539, stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl of vul het contactformulier in.

Kom naar de winkel

Blijf op de hoogte