Quist Schoenen & Outdoor | De beste wandelschoenen
De beste wandelschoenen

Op zoek naar de beste wandelschoenen?

Nieuwe wandel schoenen kopen en op zoek naar de beste wandelschoenen? Dan bent u bij Quist Schoenen & Outdoor aan het juiste adres. Wij zijn namelijk onder andere een wandelschoenen winkel en bij ons vindt u de beste schoenen om te wandelen. Ook voor andere outdoor schoenen zit u hier goed. Met de juiste wandelschoenen kunt u kilometers comfortabel lopen, zonder last te krijgen van uw voeten en rug.

De beste wandelschoenen

 

Wat zijn goede wandelschoenen?

De beste wandelschoenen zijn schoenen die voldoen aan een aantal eisen. Zo zijn goede schoenen om te wandelen in de juiste maat. Hierbij is het belangrijk dat u de schoenen niet in uw eigen maat koopt, maar in een maat groter. Uw voeten zwellen namelijk op tijdens het lopen, waardoor het belangrijk is dat er genoeg ruimte is. Daarnaast is het belangrijk dat de hiel goed in de wandelschoen zit.

Welke wandelschoenen zijn het beste?

Onder de beste merken wandel schoenen vallen de Meindl wandelschoenen en de Lowa wandelschoenen. Deze schoenen vallen onder de beste merken. Meindl is een merk dat gebruik maakt van de beste materialen waardoor de schoenen stevig en comfortabel zijn. Daarnaast zijn de zolen van de Meindl schoenen niet ingespoten waardoor de loopzolen minder snel slijten. Lowa valt onder de beste wandel schoenen omdat dit merk schoenen maakt voor verschillende doeleinden. De schoenen van zowel Lowa als Meindl worden unaniem beoordeeld door wandelaars als de beste merken wanneer het gaat over wandel schoenen. Of u nu kiest de schoenen van Lowa of van Meindl, hangt van welke pasvorm het beste bij uw voet past. Maar met wandel schoenen van deze merken zit u sowieso goed.

Meer over Meindl

Meer over Lowa 

 

Welke wandel schoenen kiezen?

De belangrijkste wandelschoenen koop tip is om eerst na te gaan wat u precies met de schoenen wilt gaan doen. Wanneer u dit weet, weet u welke schoenen u kunt kiezen en welke het beste passen bij uw wensen. Zo bestaan er wandel schoenen die geschikt zijn voor wandelingen op relatief vlak terrein, voor meerdaagse trekkingen en voor bergtochten. Daarnaast zijn er zowel winter wandelschoenen als zomer wandelschoenen. Winter schoenen houden uw voeten lekker warm, terwijl zomer schoenen veel meer ademen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor waterdichte wandelschoenen met Gore-Tex. Deze schoenen houden uw voeten droog en warm, maar ademen wel minder. Daarnaast is het belangrijk dat u de juiste maat kiest.

Wandelschoenen kopen bij Quist Schoenen & Outdoor

Bij Quist Schoenen & Outdoor vindt u de beste wandelschoenen, zowel voor dames als voor heren. Wilt u graag meer weten over onze wandel schoenen of wilt u advies over welke wandel schoenen het beste bij uw voeten passen? Neem dan eens een kijkje in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam. Hier kunt u wandelschoenen testen op de testbaan en tevens verschillende merken uitproberen. Wij nemen altijd de tijd om u te helpen bij het uitkiezen van de beste schoen. 

Heeft u vragen? Bel dan naar 0184 701 539, stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl of vul het contactformulier in.

Kom naar de winkel

Blijf op de hoogte