Joya schoenen kopen in Hardinxveld-Giessendam

 

Joya schoenen kopen bij onze winkel in Hardinxveld-Giessendam is een goed idee als u last heeft van uw rug. Deze schoenen hebben namelijk een gepatenteerde, superzachte zool en maken het wandelen, rondlopen en staan weer tot een feest.

Joya schoenen voor dames en heren zijn een gepatenteerde, Zwitserse uitvinding. De extreem zachte en verende zool zorgt voor een gezonde, ronde afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Ook bij het staan zorgen de schoenen voor flexibiliteit en een actieve houding, en dus voor versterking van pezen en spieren. In onze winkel in Hardinxveld-Giessendam vindt u zowel schoenen met verende zolen als met een dempende zool.

Wist u dat lopen op een zachte, verende ondergrond, goed is voor uw rug en gewrichten? Als u even geen strand, bos of weiland heeft waar u blootvoets kunt lopen, zijn er nu Joya Schoenen.

Wandelen een uitdaging voor rug en voeten? Door Joya schoenen te kopen bij ons in Hardinxveld-Giessendam is dat verleden tijd!

Vindt u die heerlijke wandeling in de buitenlucht ook zo fijn? Helaas ervaren veel mensen lichamelijke klachten zoals nekpijn, rugpijn, hielspoor of pijn onder de voorvoet. Daarnaast kan er ook een ontsteking aan de peesplaat ontstaan. Het menselijk lichaam is nu eenmaal niet gemaakt om intensief te lopen op een harde, vlakke ondergrond. Bovendien lopen we vaak op schoenen die de natuurlijke beweging van de voet eerder blokkeren dan bevorderen. Het gevolg: juist nog minder beweging.

Wij van Quist Schoenen & Outdoor zijn gespecialiseerd in producten die onze klanten helpen om comfortabeler te bewegen en die lichamelijke klachten preventief voorkomen. Zo kunt u Joya schoenen voor dames en heren kopen in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam, met zowel verende zolen als een dempende zool. De schoenen hebben een speciale, zachte zoolconstructie waardoor knieën, heupen en de rug ontlast worden. Bij elke stap zakt de hak weg in de zool, wat enorm scheelt in de belasting onder de hiel. Tijdens de afwikkeling wordt de gehele voet ondersteund zonder de rolbeweging te blokkeren. Hierdoor worden de voetspieren geactiveerd, waardoor de voet in optimale conditie blijft.

Joya is een Zwitsers schoenenmerk dat wij speciaal voor onze dames en heren met rug-, knie- of heupklachten in ons assortiment hebben opgenomen. Joya schoenen zijn onlangs door de toonaangevende Duitse Vereniging Gezonde Rug uitgeroepen tot ‘zeer rugvriendelijk product’. Om dit keurmerk te mogen ontvangen zijn Joya schoenen door een onafhankelijke commissie met medische specialisten uitgebreid gekeurd op bijvoorbeeld ergonomische eigenschappen.

Kom gerust eens langs in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam om proef te lopen op Joya schoenen met verende zolen of met een dempende zool. Wij hebben een grote collectie Joya schoenen voor zowel dames als heren in huis en nemen de tijd om u uitleg te geven over dit innovatieve product. Bovendien meten onze deskundige medewerkers uw voeten op en beantwoorden wij al uw vragen. Ervaar zelf welk verschil een ergonomisch product kan maken tijdens een heerlijke wandeling.

Natuurlijk staat er een heerlijk kopje koffie of thee klaar in onze winkel!

Kom langs voor deskundig advies en persoonlijke service

Wanneer u Joya schoenen voor dames of heren komt kopen in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam, krijgt u altijd persoonlijk en deskundig advies. Ook hebben wij een testbaan waarop u wandelschoenen uit onze collectie op verschillende ondergronden kunt testen. Of u nu schoenen met een dempende zool of met verende zolen zoekt, onze specialisten in Hardinxveld-Giessendam helpen u verder. Heeft u vragen? Bel dan naar 0184 701 539, stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl of vul het contactformulier in.