Joya schoenen kopen in Hardinxveld-Giessendam

 

Als u last heeft van uw rug, is Joya schoenen kopen bij onze winkel in Hardinxveld-Giessendam een goed idee. Deze schoenen hebben namelijk een gepatenteerde superzachte zool en maken het wandelen, rondlopen en staan weer tot een feest.

Joya schoenen voor dames en heren zijn een gepatenteerde, Zwitserse uitvinding. De extreem zachte en verende zool zorgt voor een gezonde, ronde afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Ook bij het staan zorgen de schoenen voor flexibiliteit en een actieve houding. En dus voor versterking van pezen en spieren. Joya schoenen zijn nog relatief onbekend in Nederland, maar al een groot succes in de landen om ons heen.

Wist u dat lopen op een zachte, verende ondergrond, goed is voor uw rug en gewrichten? Als u even geen strand, bos of weiland heeft waar u blootvoets kunt lopen, zijn er nu Joya Schoenen.

Wandelen een uitdaging voor rug en voeten? Door Joya schoenen te kopen bij ons in Hardinxveld-Giessendam is dat verleden tijd!

Vindt u die heerlijke wandeling in de buitenlucht ook zo fijn? Helaas ervaren veel mensen lichamelijke klachten, zoals nekpijn, rugpijn, hielspoor of pijn onder de voorvoet. Het menselijk lichaam is nu eenmaal niet gemaakt om intensief te lopen op een harde vlakke ondergrond. Bovendien lopen we vaak op schoenen die de natuurlijke beweging van de voet eerder blokkeren dan bevorderen. Het gevolg: Juist nog minder beweging.

Wij van Quist Schoenen & Outdoor zijn gespecialiseerd in producten die onze klanten helpen comfortabeler te bewegen en die lichamelijke klachten preventief kunnen voorkomen. Zo kunt u Joya schoenen voor zowel dames als heren kopen in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam. Deze schoenen hebben een speciale zachte zoolconstructie waardoor knieën, heupen en de rug ontlast worden. Bij elke stap zakt de hak weg in de zool, wat enorm scheelt in de belasting onder de hiel. Tijdens de afwikkeling wordt de gehele voet ondersteund, zonder de rolbeweging te blokkeren. Hierdoor worden de voetspieren geactiveerd, waardoor de voet in optimale conditie blijft.

Joya is een Zwitsers schoenenmerk dat wij speciaal voor onze klanten met rug-, knie- of heupklachten in ons assortiment hebben opgenomen. Joya schoenen zijn onlangs door de toonaangevende Duitse Vereniging Gezonde Rug uitgeroepen tot zeer rugvriendelijk product. Om dit keurmerk te mogen ontvangen zijn Joya schoenen door een onafhankelijke commissie met medische specialisten uitgebreid gekeurd op bijvoorbeeld ergonomische eigenschappen.

Kom gerust eens langs in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam om vóór het kopen eens proef te lopen op Joya schoenen voor dames of heren. Wij hebben een grote collectie Joya wandel- en casual schoenen in huis en nemen de tijd om u uitleg te geven over dit innovatieve product. Bovendien meten onze deskundige medewerkers uw voeten op en beantwoorden wij al uw vragen. Ervaar zelf wat een ergonomisch product voor verschil kan maken tijdens een heerlijke wandeling!

Natuurlijk staat er een heerlijk kopje koffie of thee klaar in onze winkel!

Kom langs voor deskundig advies en een persoonlijke service

Wanneer u Joya schoenen voor dames of heren komt kopen in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam, krijgt u altijd persoonlijk en deskundig advies. Ook hebben wij een testbaan waarop u wandelschoenen op verschillende ondergronden kunt testen. Zo vindt u zeker de ideale schoenen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar 0184 701 539 of stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl. Ons contactformulier invullen kan ook. Wij reageren zo spoedig mogelijk.