Joya

Last van uw rug? Soepel bewegen helpt!

 

Joya schoenen hebben een gepatenteerde superzachte zool en maken het wandelen, rondlopen en staan weer tot een feest.

Joya Schoenen zijn een gepatenteerde, Zwitserse uitvinding. De extreem zachte en verende zool zorgt voor een gezonde, ronde afwikkeling van de voet tijdens het lopen. Ook bij het staan zorgen de schoenen voor flexibiliteit en actieve houding. En dus voor versterking van pezen en spieren. Joya schoenen zijn nog relatief onbekend in Nederland, maar al een groot succes in de landen om ons heen.

Wist u dat lopen op een zachte, verende ondergrond, goed is voor uw rug en gewrichten? Als u even geen strand, bos of weiland heeft waar u blootvoets kunt lopen, zijn er nu Joya Schoenen.

Wandelen een uitdaging voor rug en voeten? Niet op Joya schoenen!

Vind u  die heerlijke wandeling in de buitenlucht ook zo fijn? Helaas ervaren grote groepen mensen lichamelijke klachten, zoals nekpijn, rugpijn, hielspoor of pijn onder de voorvoet. Het menselijk lichaam is nu eenmaal niet gemaakt om intensief te lopen op een harde vlakke ondergrond. Bovendien lopen we vaak op schoenen die de natuurlijke beweging van de voet eerder blokkeren dan bevorderen. Het gevolg: Juist nog minder beweging.

Wij zijn gespecialiseerd in producten die onze klanten helpen comfortabeler te bewegen en die lichamelijke klachten preventief kunnen voorkomen. Zo zijn er Joya schoenen die een speciale zachte zoolconstructie hebben waardoor knieën, heupen en de rug ontlast worden. Bij elke stap zakt de hak weg in de zool, wat enorm scheelt in de belasting onder de hiel. Tijdens de afwikkeling wordt de gehele voet ondersteund, zonder de rolbeweging te blokkeren. Hierdoor worden de voetspieren geactiveerd, waardoor de voet in optimale conditie blijft.

Joya is een Zwitsers schoenenmerk dat wij speciaal voor onze klanten met rug-, knie- of heupklachten in ons assortiment hebben opgenomen. Joya schoenen zijn onlangs door de toonaangevende Duitse Vereniging Gezonde Rug uitgeroepen tot zeer rugvriendelijk product. Om dit keurmerk te mogen ontvangen zijn Joya schoenen door een onafhankelijke commissie met medisch specialisten uitgebreid gekeurd op bijvoorbeeld ergonomische eigenschappen.

Kom gerust eens langs om proef te lopen op Joya schoenen. Wij hebben een grote collectie Joya wandel- en casual schoenen in huis en nemen de tijd om u uitleg te geven over dit innovatieve product. Bovendien meten onze deskundige medewerkers uw voeten op en beantwoorden wij al uw vragen. Ervaart u zelf wat een ergonomisch product voor verschil kan maken tijdens een heerlijke wandeling!

Natuurlijk staat er een heerlijk kopje koffie of thee klaar in onze winkel!