LOWA wandelschoenen | Quist Schoenen & Outdoor
Quist Schoenen & Outdoor

LOWA wandelschoenen

Het merk LOWA staat garant voor hoogwaardige, duurzame en comfortabele wandel- en bergschoenen. Of het nu gaat om een ​​sportieve wandeling in eigen land, een besneeuwde bergtop, een stedentrip of een trektocht, met LOWA wandelschoenen kom je overal. Het Duitse merk werd in 1923 opgericht door Lorenz Wagner, de zoon van een plaatselijke schoenmaker, en is sindsdien uitgegroeid tot een van Europa’s marktleiders. Je vindt de LOWA schoenen in de winkel van Quist Schoenen & Outdoor in Hardinxveld-Giessendam en Numansdorp.

LOWA wandelschoenen

Prachtige LOWA wandelschoenen vind je hier

De wandelschoenen van LOWA staan bekend om de duurzame en hoge kwaliteit van het materiaal. De schoenen gaan heel erg lang mee door de goede kwaliteit waardoor je jarenlang met plezier en comfort kan blijven wandelen. Naast de duurzame kwaliteit zijn de wandelschoenen ook nog eens heel erg milieu-vriendelijk. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een speciaal materiaal dat afkomstig is van koeienhuiden uit Europa die volledig vrij zijn van stoffen die de natuur zouden kunnen aantasten.

Bezoek onze winkels

Bij Quist Schoenen & Outdoor vind je een mooi assortiment aan LOWA wandelschoenen. Met de juiste wandelschoenen kun je veelvoorkomende klachten voorkomen. Benieuwd naar onze schoenen van LOWA? Neem dan eens een kijkje in onze webshop of kom naar onze winkel in Hardinxveld-Giessendam of Numansdorp. Hier kun je proeflopen op onze schoenen van LOWA en verschillende modellen uitproberen. Wij nemen altijd de tijd om je te helpen bij het uitkiezen van de best passende LOWA schoenen.

Heb je vragen? Bel dan naar 0184 701 539, stuur een e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Kom naar de winkel

Blijf op de hoogte