De leukste kerstcadeaus van 2023

De leukste kerstcadeaus van 2023

Quist-blog-12december-header

Ben je op zoek naar mooie en handige kerstcadeaus? Dan hebben wij een paar goede tips voor jou. Met deze cadeaus tover je gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht!

Pashouder
Een pashouder is een super handig en super leuk cadeau. We hebben ze in diverse kleuren en dessins, natuurlijk allemaal van hoogwaardig leer. De houders zijn voorzien van een safety wallet met plek voor zeven pasjes. Deze pasjes zijn beschermd tegen ongewenste draadloze betalingen door skimmers en zijn beschermd tegen buigen, slijten en breken. Daarnaast heeft het mapje nog extra vakjes voor pasjes en briefgeld en een vak voor kleingeld. Daarmee is deze pashouder de perfecte vervanger van de ‘ouderwetse’ portemonnee. Je vindt in onze winkel pashouders van de merken Charm, D&D en Hide & Stitches.

Warme voeten deze winter
Met een paar warme sloffen aan je voeten, kan de verwarming deze winter weer een graadje lager. Een super duurzaam cadeau dus! We hebben de Spaanse sloffen van Bernardino in de winkel. Dit is niet zomaar een slof. Dit is de enige Spaanse slof die nog daadwerkelijk in Spanje wordt gemaakt! 100% wol, echte kwaliteit dus! Daarnaast hebben we ook de handgemaakte vilten pantoffels van Tofvel in de collectie. Deze worden duurzaam en sociaal verantwoord geproduceerd in Nepal met aandacht voor mens, dier en milieu. De pantoffels zijn verkrijgbaar in vele kleuren!

Tasjes
Een cadeau waar je iedere vrouw blij mee maakt: een nieuwe tas! We hebben een uitgebreide collectie lederwaren, met tassen in diverse kleuren en maten van merken als Hide & Stitches, Beagles, Charm. Twijfel je welke tas in de smaak zal vallen? Dan kun je ook kiezen voor een cadeaubon van Quist Schoenen & Outdoor.

Meer informatie

Compressiekousen van Sockwell
Zoek je een cadeau voor iemand die een staand beroep heeft? Denk dan eens aan compressiekousen. Dit is zeker geen cadeau voor uitsluitend senioren. Alle leeftijden hebben baat bij compressiekousen. Wanneer je veel staat, bijvoorbeeld als je in de zorg, horeca of retail werkt, kun je last krijgen van vermoeide benen en pijnlijke voeten. Met compressiekousen kun je dit voorkomen of op zijn minst verminderen. De kousen van Sockwell houden daarnaast jouw voeten droog en voorkomen zweetgeuren.

Meer informatie

Voetverzorging van Saicara
Stel jouw eigen verwenpakket voor de voeten samen bij Quist Schoenen & Outdoor. Wat te denken van een verzorgende Foot Butter of een verkwikkend voetenbad met vitamines en mineralen? Uiteraard hebben we ook verzorgende crèmes van Saicara die eelt en ruwe huid voorkomen en crèmes om de gebarsten huid en hielkloven te herstellen. Met de producten van Saicara ga je met heerlijk verzorgde voeten de feestdagen in!

Lees meer over de producten van Saicara

Blijf op de hoogte