Draag jij goed passende schoenen?

Draag jij goed passende schoenen?

Ontdek of jij goed passende schoenen draagt

Heb je vaak blaren op je hiel? Of doen je tenen zeer? Dan loop je op schoenen met een verkeerde pasvorm of op te kleine of juist te grote schoenen. Kom naar Quist Schoenen & Outdoor voor een vakkundige voetmeting, zodat je weer met een glimlach kunt lopen!

Nieuwe schoenen kopen vraagt aandacht. Want alleen als de schoenen perfect bij jouw voeten passen, loop je met plezier. Daarom doen wij altijd een uitgebreide voetscan. Het werkt eenvoudig. Je trekt je schoenen uit, stapt op de Aetrex voetscanner en je voeten worden exact opgemeten. Zo weten wij precies welke maat je nodig hebt.

Hoe sta jij op je voeten?
Voetscanner Aetrex

De Aetrex voetscanner brengt ook de drukpunten in kaart. Dit is zeer belangrijke informatie voor de schoenkeuze en maakt het verschil in loopcomfort. Aan de drukpunten zien we namelijk hoe de druk op de voeten is verdeeld tijdens het staan en lopen. Ligt de druk op de hielen, of de voorvoet? Of staan de voeten naar binnen gekanteld? Dit zegt veel over welke schoenen geschikt zijn voor jouw voet. Ook zien we aan de hand van de drukpunten of een inlegzool bij kan dragen aan meer loopgenot.

Rugklachten
Voetscan drukpunten
Heb je last van je rug? Dan zou het zomaar kunnen dat je een (klein) beenlengteverschil hebt. We signaleren dit ook met de voetscan. We zien dan meer druk op één voet. Mensen denken vaak aan steunzolen als oplossing, maar dit hoeft niet altijd! Wij adviseren vaak schoenen van Joya. Deze hebben extreem zachte en verende zolen, waardoor het ene been iets meer in de zool kan zakken. Je ervaart dat je rechter staat en de rugklachten kunnen afnemen of zelfs verdwijnen. Dit is zomaar één voorbeeld van het positieve effect van goede schoenen.

Zonder afspraak
Ben je benieuwd wat een Quist voetscan voor jouw loopcomfort kan betekenen? Kom dan langs in onze winkel. Jouw voeten zijn goud waard, dus daar nemen wij de tijd voor!

Blijf op de hoogte