Lekker lopen ondanks rugpijn of knieklachten

Lekker lopen ondanks rugpijn of knieklachten

Lekker pijnvrij lopen

Loop je rond met rugpijn, of klachten aan gewrichten zoals de knieën? Met de juiste schoenen verminder je de pijnklachten en kun je weer lekker lopen!

Wat zijn de juiste schoenen? Zeker geen hakken. Deze verplaatsen het zwaartepunten van het lichaam naar voren, wat je compenseert met verkeerd gebruik van spieren en gewrichten. Ook platte en harde schoenen moet je vermijden. Deze geven je weinig tot geen demping, waardoor je gewrichten en spieren met iedere stap die je loopt flinke klappen te verduren krijgen.

Goede demping
Het geheim van pijnvrij lopen, zit in de zool. Bij rugpijn en gewrichtsproblemen is het belangrijk dat schoenen een goede demping bieden, zodat je rug en knieën zoveel mogelijk worden ontlast.

Rugpijn en kniepijn
De schoenen van Joya steken op dit gebied met kop en schouders boven alle andere merken uit. Joya heeft namelijk een unieke zacht-elastische zool ontwikkeld, speciaal voor mensen met rugklachten, gewrichtspijn of voetproblemen. De Joya-zool vangt de schokken tijdens het lopen zo goed op, dat het voelt alsof je op wolken loopt! Hierdoor komt er minder kracht op jouw gewrichten en spieren, waardoor je ze minder belast. Met Joya kun je weer gewoon lekker lopen!

Betere houding
De Joya schoen heeft naast de ultieme demping nog meer gezonde eigenschappen. De schoen is namelijk zo ontworpen dat je spieren, pezen en gewrichten op een natuurlijke manier worden uitgedaagd. Dit leidt tot een betere houding en zorgt ervoor dat het lichaam de schokken van het lopen steeds beter op kan vangen.

Bij Quist Schoenen & Outdoor hebben we al vele mensen met voetproblemen, knieklachten of rugpijn blij kunnen maken. Dankzij de Joya schoen hebben ze weer plezier in wandelen en sporten. Ze lopen met minder pijn en in veel gevallen zelfs pijnvrij! Ben je benieuwd wat Joya voor jou kan betekenen? Bezoek dan onze winkel in Hardinxveld-Giessendam. Je kunt dan de Joya schoenen passen en zelf het Joya-effect ervaren. Wij staan voor je klaar.

Blijf op de hoogte